Новини

Безкоштовно годують борщем та надають медичні послуги: як підприємці у Чернівцях допомагають біженцям

Чимало чернівецьких підприємців висловили готовність допомогти біженцям із інших областей та всім потребуючим.

Про це підприємці повідомляють у соцмережах, пише molbuk.ua

Зокрема, нагодувати безкоштовно борщем та пампушками усіх потребуючих про готовність допомогти у закладі “Кури гриль” по вулиці Гагаріна, 62А

“Гостинно чекаємо всіх, особливо сімей з дітьми”, – зазначає підприємець Сергій Гурковський.

Також у селі Заволока у кафе “Лелека”!на Сторожинецькому напрямку за Чернівцями готові нагодувати біженців безкоштовно, а також усіх, хто потребує допомоги.

“У цей складний час ми вирішили, що хочемо допомогти біженцям і годуватимемо їх безкоштовно! Від вас прошу лиш репост, якщо у вас є якісь родичі, знайомі, люди, які дійсно потребують допомоги, то ми чекаємо і завжди готові їх нагодувати!!! (Так само видавати їжу на виніс великими партіями). Не знаємо, який буде потік людей, але поки продуктів є на декілька днів, далі буду вдячний за вашу допомогу і підтримку в цьому (забезпечення продуктами). З усіма питаннями та пропозиціями звертайтесь до мене. Ми знаходимся одразу на околицях міста: с. Заволока, Сторожинецький напрямок, 1км від міста , – написав підприємець Сергій Пантєєв.

Усім охочим долучитися Сергій Пантєєв написав реквізити для допомоги: 5168755430360202

Також медичний центр Базисмед готовий на безоплатній основі надавати послуги для переселенців та біженців з травмами, гострими станами, тощо.

Зокрема надаватимуть послуги:ургентних УЗД (органи черевної порожнини, нирки, сечовий міхур, серця), терапевта, хірурга, кардіолога, уролога, медсестри.

Раніше повідомлялося, що усім потребуючим заклад “Львівські круасани” у Чернівцях пропонує безкоштовно бутерброди, гарячий чай та каву.

Від редакції: Якщо вам відомо про інші прояви благочинності серед буковинців, безкоштовні послуги, які пропонує буковинський бізнес, – повідомляйте molbuk.ua, щоби ми могли поширити інформацію серед читачів.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.