Новини

У Чернівцях оголосили весняну «толоку»: місто обіцяють посилено прибирати

З 18 лютого по 29 квітня у Чернівцях відбуватиметься весняна акція з прибирання та благоустрою території.

Про це йдеться у розпорядженні Чернівецького міського голови Романа Клічука.

У місті мають організувати прибирання доріг і вулиць, парків, скверів, ринків, дитячих та спортивних майданчиків, підвалів і горищ житлових будинків, прибудинкових територій і громадських криниць, прибережних смуг річок і водоймищ, територій підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності.

Працівникам управління благоустрою департаменту інфраструктури та благоустрою міської ради будуть здійснювати рейди-перевірки з виконання заходів весняної акції. До керівників, які нехтують цими питаннями, застосовувати передбачені чинним законодавством заходи адміністративного впливу.

Також мають привести у належний стан контейнери для сміття, зупинки, почистити дороги та кювети. Висадити дерева та клумби.

Міське комунальне підприємство “Чернівціспецкомунтранс” під час проведення весняної акції з прибирання та благоустрою території Чернівецької міської територіальної громади прийматиме транспорт зі сміттям на міське сміттєзвалище від міських комунальних підприємств, управителів, ОСББ, ЖБК, ЖБТ і приватних підприємств, які здійснюють управління житловим фондом, безкоштовно.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.