Новини

Загроза нападу РФ: Чернівецька міськрада висловить підтримку Зеленському у своєму листі до громади

Чернівецька міська рада має намір ухвалити звернення до жителів Чернівецької громади з приводу загрози російської агресії, в якому депутати планують висловити підтримку президенту Володимиру Зеленському, українським дипломатам і бійцям Збройних сил України.

Як повідомили кореспонденту molbuk.ua депутати міськради, які побажали залишитись анонімними, текст відповідного звернення сьогодні роздали депутатам для ознайомлення. Водночас на офіційному сайті ратуші відповідний проект рішення станом на вечір 14 лютого відсутній.

У цьому проекті звернення міськрада планує закликати всі політичні сили до “єдності, консолідації зусиль, щоб спільно протистояти тиску з боку агресора”.

“Звертаємося до жителів нашої громади й усіх українців із закликом не поширювати панічні настрої, чутки та російську пропаганду, не піддаватися інформаційно-психологічним атакам й не підігрувати агресору. Наш спокій допомагає владі, дипломатам і силовикам гідно виконувати свою роботу із захисту держави та українців”, – йдеться у тексті проекту звернення.

“Ми, депутати ради, повністю підтримуємо зусилля Президента України Володимира Зеленського, вітчизняних дипломатів, а також наших захисників – Збройні сили України”, – зазначається у тексті.

Повний текст проекту звернення

Щоправда, наразі невідомо, коли саме рішення про це звернення можуть ухвалити, адже Чернівецька міськрада сьогодні на позачерговій сесії не змогла визначитись із датою проведення позачергової сесії.

Нагадаємо, голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук закликав місцеві ради на Буковині негайно провести позачергові сесії у зв’язку із загрозою вторгнення російських військ на територію України.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.