Новини

Дзеркальна дата 22.02.2022: що робити в цей день, щоб залучити удачу і як загадати бажання

Магічна дата 22.02.2022 – день шести двійок – вважається самим енергетично зарядженим днем цього року.

Деякі астрологи дотримуються думки, що комбінація двійок – одна з найсильніших дат століття, пише Главред.

22.02. 2022 – дзеркальна дата, яка ще називається паліндромом і читається однаково в обидві сторони. Унікальності їй додає той факт, що вона випадає на вівторок – 2 день тижня і на 22 місячну добу.

22.02.2022 – що означає

Такий своєрідний парад двійок робить цей день особливим і може залучити удачу. Згідно нумерології, число 2 відповідально за любов, дружбу, примирення, відносини і гармонію. Так що, в першу чергу, збудуться бажання, пов’язані саме з цими сферами. Двійка – символ мудрості і золотої середини. Тому фокус уваги в цей день повинен бути на відносинах як з рідними і близькими людьми, так і з колегами. Сприятливий день для нових знайомств. Не виключений початок романтичних відносин, які переростуть в міцний союз.

Дзеркальна дата 22.02.2022 – що можна робити

Як і будь-яка інша, ця дзеркальна дата гарний час для нових починань в будь-якій сфері: заручини, початку спільного життя, весілля, нових відносин, зміни місця роботи, власної справи, довгострокового планування. Цей день потрібно провести спокійно, уникаючи конфліктних ситуацій і суперечок. Це прекрасний шанс зміцнити відносини в парі. Добре буде примиритися з дорогими серцю людьми і забути старі образи.

Що не можна робити в магічну дату 22.02.2022

У дзеркальну дату Всі слова і вчинки неодмінно “віддзеркалять” і повернуться до вас. Тому в цей день не можна:

– лаятися і сваритися;

– заздрити і бажати поганого;

– ревнувати і влаштовувати сцени.

Як правильно загадати бажання 22 лютого

Потужна енергетика дзеркальної дати робить цей день воістину чарівним. Сприятливо складати карти бажань на рік вперед, представляючи кожну деталь. Чим краще візуалізувати свою мрію, тим більше шансів, що вона втілиться в життя.

Крім того, загадуючи бажання, не кажіть “Я хочу, щоб”. Потрібно мислити так, ніби бажане у вас вже є. Тому загадуючи заповітну мрію, потрібно уявити собі картинку майбутнього і вимовити ” у мене є”. Використовуйте теперішній час і найкращий для цього час – 22: 22.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.