Новини

Водій маршрутки у Чернівцях поскандалив із пасажиром через 500-гривневу купюру: як відреагувала мережа

У Чернівцях пасажир поскаржився на водія маршрутного автобуса, який нібито влаштував сварку через те, що пасажир дав йому 500 гривень.

Як стверджує чернівчанин Antonio Kniazev у своєму дописі у Facebook, у водія маршрутки №39 не було дрібних грошей, щоб дати пасажирові здачу.

“І почалось…Почав кричати, руками розмахувати, нецензурно лаятись, немов скажений. Хіба пасажири заслуговують такого відношення? Мабуть, питання риторичне. Сподіваюсь, силами соцмереж перевізник вживе заходи дисціплінарного характеру”, – написав чоловік.

Користувачі соцмереж активно обговорюють цей інцидент. Вони висловлюють різні думки з приводу цієї ситуації.

“Ну що у вас стільки жовчі? Звісно, пасажир не прав, чисто по-людськи готуйте дрібні гроші заздалегідь, і навіть без здачі. Поважайте працю водія, це ж скільки треба буде часу, щоб обілетити всіх пасажирів із здачами…”.

“Твої 500 гр. Це так званий шаровий проїзд. Автобус не банк і супермаркет!!! Водій один, вас – тисячі. І треба мати повагу. Ввечері їдеш додому – дай 500, а зранку 9, і вся проблема”.

“У мене теж був випадок, але на іншій маршрутці. Я дала водію 200 грн, він сказав, що не має здачі. Дуже “наїхав” і сказав вийти з маршрутки, йти у магазин розміняти і сідати на наступну маршрутку”.

“За кордоном такого немає. Купив квиток або проїзний і ніхто тебе не чіпає”.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.