Новини

Раннє бронювання турів у Туреччину, Болгарію і Грецію: у турагенції «eQuator» розповіли, чому саме зараз вигідно замовляти тури!*

Ви уже подумали, де проведете цьогорічну відпустку? А вибирати таки є з чого, адже нам нарешті повернули можливість вільно подорожувати і в умовах пандемії. Тепер знову можна організовувати свій відпочинок за кордоном, як і п’ять чи десять років тому. Тим паче, що кращі курорти вже давно пристосували умови проживання та дозвілля до карантинних вимог і відкриті для туристів цілий рік. Нам стало цікаво, якою є сучасна реальність раннього бронювання турів та які країни відкриті для подорожей. Відповіді на ці запитання ми знайшли у представників туристичної агенції eQuator.

eQuator – мережа туристичних агенцій, яка вже майже сім років організовує відпустки для багатьох тисяч українців із різних міст. Тут можна не лише обрати тур, а й придбати авіаквитки, отримати візову підтримку та оформити страховку. Буковинцям пощастило, що співзасновницею бренду є успішна чернівчанка НАТАЛІЯ МАЛАЩУК, а отже представництво турагенції є в нашому місті. Про особливості раннього бронювання – далі.

– Чим вигідне раннє бронювання?

– Багато хто вважає, що таке явище як “раннє бронювання” – це лише рекламна кампанія, яка передбачає активніший продаж квитків. Та це зовсім не так. Поясню, як це працює. Простими словами раннє бронювання турів – це та ж усіма улюблена Чорна п’ятниця, тільки тут купуємо не одяг, а класний відпочинок з великими знижками. Вартість літніх турів зараз на 25-40% нижча від тієї, яка буде в травні. Інша перевага – взимку чи навесні є з чого вибирати, а отже більша ймовірність забронювати одні з кращих готелів на “все включено”.

– Які країни є лідерами раннього бронювання?

– Кожна туристична агенція працює із популярними туроператорами. Але eQuator має вигідні та ексклюзивні контракти із європейськими партнерам. Наприклад, тур до Діснейленду із перельотами, проживанням, трансфером та вхідними квитками, обійдеться всього у 369 євро. Що стосується раннього бронювання, то фаворитами цього сезону стануть Туреччина, Болгарія та Греція, які в умовах пандемії першими почали приймати туристів з України. Ці держави не виставляють особливих правил для в’їзду, а отже відкриті для подорожей.

– Чому варто зупинитися на Туреччині, Болгарії або Греції?

– Якщо говорити загалом про ці три країни, то вони завжди приваблювали українців. По-перше, це спокійні та безпечні для відпочинку курорти. По-друге, переліт чи переїзд до Туреччини, Греції чи Болгарії не буде стресовим для організму, адже там немає суттєвих кліматичних змін і різниці в часі. По-третє, вартість таких турів є досить доступною. Наприклад, тижневий відпочинок на двох у 3 / 4* готелі зі СПА у Анталії може вартувати менше тисячі доларів, а в Несебрі – 400/500. І окрім житла, у цю ціну входить авіапереліт чи переїзд, трансфер до готелю, вибране харчування та страховка.

– Що подивитися в Туреччині, Болгарії та Греції? Лише море та пляж?

– Зовсім ні. Ці країни цікаві туристам, в першу чергу, через можливість поєднати пасивний та активний відпочинок. Окрім купання в морі та засмагання, обов’язково буде нагода відвідати цікаві екскурсії на вибір, а також скористатися інфраструктурою готелів – водними гірками, тенісними кортам, фітнес-залами, волейбольними майданчиками, розважальними зони для дітей, відвідати ресторани та клуби.

Тим не менш, ці країни багаті своєю історією, культурою, традиціями і, звісно, кухнею. Наприклад, в Анталії вразить старе місто (Калєїчи) та порт, Ворота Адріана, Вогняна гора Янарташ, Лікійська стежка, Годинникова вежа, Дюденські водоспади, Мінарет Ївлі. На Криті можна відвідати Кноський палац, Самарійську ущелину, старе місто Ханья, острів Спіналонга, печеру Диктеон Андрон, а також організувати мінітур храмами Греції. Золоті піски Болгарії відомі монастирем Святої Трійці, церквою Святого Іоанна Хрестителя, Акваполісом, Несебр – старою митрополією та амфітеатром. Безперечно, аби сповна поринути в атмосферу міст, наполегливо рекомендуємо прогулятися сувенірними ринками, маленькими місцевими вуличками та відвідати ресторани, що спеціалізується на приготуванні національних страв.

– Скільки часу триває раннє бронювання?

– Раннє бронювання має три етапи. Перший триває з першого по тридцять перше грудня, другий – з першого січня до двадцять восьмого лютого, а третій – з двадцять восьмого лютого до тридцятого березня. Із кожним етапом відбувається перерахунок вартості, тобто ціни зростають. Варто зазначити, що раннє бронювання дає можливість оплачувати частинами. При цьому вартість туру фіксується і наступні перерахунки не діють на вже заброньований тур.

– Що ви б порадили тим, хто дуже хоче у відпустку та все ж боїться подорожувати через коронавірус?

– Кожна людина має право на свою оцінку ситуації. Та приводів для хвилювання справді немає. Тепер для подорожей вистачає зеленого сертифіката або ж ПЛР-тесту. А сам рівень організації відпочинку став значно вищим – готелі покращили санітарно-гігієнічні умови, авіакомпанії посилили безпечність перельотів, туристичні агенції взяли зобов’язання повертати кошти у випадку відмінених турів через локдаун, а медичне страхування включає покриття лікування Covid-19. Тому я б радила тим, хто з якихось причин таки сумнівається летіти за кордон чи ні, знайти хорошого туроператора та відразу вирішити з ним питання, що хвилюють. Наприклад, у eQuator ми проговорюємо різні сценарії туру та стараємося підібрати кращий варіант для кожного. Тож якщо вас цікавлять умови раннього бронювання – звертайтеся, усе пояснимо, наведемо приклади й оформимо путівку за вигідною ціною.

За яскравими враженнями і крутим відпочинком звертайтесь за адресою:
м. Чернівці, просп. Незалежності, 119

Тел.: +38 099 724 59 03, +38 099 403 54 94, +38 068 190 53 00

Сторінки в інтернеті:
40075.com.ua
equator_chernivtsi
eQuator
Турагентство “Equator”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.