Новини

На хабарі затримали наближеного до Єрмака «слугу народу» – ЗМІ

У середу ввечері детективи НАБУ затримали депутата Київради від “Слуги народу”, голову комісії з підприємництва та благоустрою Владислава Трубіцина, а також його помічника при отриманні хабара в 1 млн 260 тис. грн.

Про це повідомив у Facebook головний редактор “Цензор.нет” Юрій Бутусов.

За його інформацією, затримані вимагали хабар від підприємця за видачу річного дозволу на роботу для мережі МАФів-“черепашок”, для ведення торгівлі у центрі Києва.

“Трубіцин – ключова людина у видачі дозволів на МАФи у Києві. Це людина пов’язана з главою Офісу президента Андрієм Єрмаком, який до свого походу в політику займався як юрист та лобіст оформленням дозволів на МАФи, літніх майданчиків ресторанів та об’єктв нерухомості у Києві. Саме Єрмак, за словами мера Києва Кличка, призначив свою людину Олексія Кулебу на посаду начальника департаменту благоустрою Києва”, – вказує Бутусов.

Журналіст переконує, що Трубіцин був безпосередньо пов’язаний з Кулебою та Єрмаком. Він додав, що Трубіцин є “одним з найбільш впливових та довірених осіб Офісу президента у Києві, одним з тих, хто вирішує будь-які питання “Слуг народу” у столиці”.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.