Новини

«Він дуже хоче жити»: школяр із Чернівців бореться з онкозахворюванням

16-річний учень 10 класу чернівецької школи №16 Дмитро Счастливий потребує допомоги небайдужих. Школяр бореться з важким онкологічним захворюванням.

Про це у вайбер-спільноті “Калічанка” написав директор школи №16 Сергій Білоус, пише molbuk.ua

“Дмитрик пройшов обстеження та отримав нелегке лікування, але знову бореться за право на життя. Він знову проходить лікування в Чернівцях в онко-гематологічному відділенні. Отримавши “Золедронову” кислоту, йому будуть продовжувати лікування препаратом “KEYTRUDA”. Це – імунотерапія проти онкології. Але, на жаль, вартість його захмарна (від 4 тис доларів – один флакон), а таких потрібно 6 штук. Тобто разом треба 20 тисяч доларів”, – написав Сергій Білоус.

Директор школи просить усіх небайдужих долучитися до збору коштів.

“Дмитро дуже хоче жити та радіти життю”, – зазначає Сергій Білоус.

Також про юнака йдеться на фб-сторінці школи №16.

“16-тирічний підліток, який так мужньо протистоїть онкологічному захворюванню. Сподіватись на перемогу в цьому страшному двобої стає значно легше, коли тебе підтримує щомога більше людей. З‘являється віра, що ти не один. Дмитро потребує вашої допомоги. Хлопець дорослий, тому розуміє ризики, приховані хворобою. Але він мужній, тому сміється в обличчя недузі. Але за цією силою ховається серце, що розривається від загрозливих думок. Він не так хвилюється за себе, як за рідних та близьких, які страждають разом із ним. Наразі його головна місія — це жити”, – йдеться у дописі.

Реквізити Дмитра Счастливого

Банк Аваль

4149 5100 6430 8846 – гривнева

мама Ірина Счастлива

ПРИВАТБАНК

5168 7422 1768 9862 – гривнева
мама Ірина Счастлива

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.