Новини

У Чернівцях під стінами ОДА пікетують підприємці – фото

У Чернівцях під стінами ОДА зібралися підприємці малого бізнесу на пікет проти фіскалізації.

Як повідомляє кореспондентка molbuk.ua, на мітинг зібралося кілька десятків підприємців. Основною їхньою вимогою є збереження спрощеної системи оподаткування.

За словами самих підприємців, таким чином вони доєдналися до Всеукраїнської акції, яка анонсована у 40 містах. Люди прийшли із плакатами “РРО – це знищення малого підприємництва”, “Так – законопроєкту 5866”, “Ні – знищенню малого бізнесу” та іншими.

“Ми вимагаємо відміни касових апаратів, адже це величезний тягар для нас. Це ж потрібно брати на роботу бухгалтерів, у фіскалізації наскільки багато тонкощів, що це може потягнути за собою дуже багато штрафів. Ми будемо наполягати, боротися, адже ми самі створили свій бізнес, дали людям робочі місця. Вимагаємо свобод, можливість працювати нормально, такі штрафи для нас непосильні”, – каже підприємиця Анжела.

Також пікетувальники вимагали відставки Данила Гетьманцева – голови Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики.

“Гетьманцев створює міфи, лобіює чиїсь інтереси. Адже через фіскалізації ми будемо змушені підвищувати ціни. Багато знайомих наших працюють за кордоном, тому ми знаємо, що для малого бізнесу не всюди діють касові апарати. Крім того, ми ще платимо податки. Це надто великі суми для нас. Тому вимагаємо скасувати касові апарати для малого бізнесу”, – каже один із пікетувальників Володимир.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.