Новини

«Я вірю в себе»: продавець меблів з Чернівців вдруге спробує свій шанс у телепроекті «Голос країни»

Чернівчанин Михайло Цар візьме участь у “сліпих” прослуховуваннях телепроекту “Голос країни”, який вийде в ефір сьогодні ввечері, 6 лютого.

Про це свідчить світлина, розміщена у сторіз на Instagram-сторінці співака, пише molbuk.ua

Світлиною Михайла у Facebook також поділилась керівниця обласного центру “Юність Буковини” Людмила Гатрич.

Як повідомляє видання Главред, 21-річний Михайло з Чернівців вийде на сцену “Голосу” сьогодні, 6 лютого.

“21-річний співак брав участь у Голос.Діти-2, в команді Наталі Могилевської дійшов до фіналу, але поступився перемогою Роману Сасанчину. Під час участі у шоу у Михайла сталося перше кохання з Анною Трінчер, з якою він був одному сезоні. Разом з Анею Михайло співав на етапі боїв і після виступу на всю країну зізнався дівчині у своїх почуттях і подарував сережки у формі безкінечності. Дівчина була неймовірно розчулена таким жестом і сказала, що буде пам’ятати Михайла завжди”, – йдеться у публікації.

Після участі у шоу чотирнадцятирічний Михайло багато виступав і навіть їздив з Потапом у тур. Але у 16 років все пішло шкереберть – у хлопця розпочалася мутація голосу. Це стало справжнім ударом для Михайла. Хлопець обрав жити звичайним життям і зараз працює менеджером у меблевому магазині. Проте не зміг відмовитись від мрії, тому прийшов на Голос країни, аби знову повернутися до співу.

“Я відчуваю неймовірну ейфорію від написання пісень, сидячи за фортепіано з кружкою чаю та нотним листком. Зараз я продаю різні меблі у магазині, а у вихідний сідаю за інструмент і мене просто цілий день немає. Я вірю в себе, як у перспективного та креативного артиста. Зараз дуже переживаю, серце сильно колотить, сподіваюсь, що все буде добре. Для мене Голос країни – це майданчик, де збирається багато класних креативних музикантів і це хороший старт для артиста, який мріє про велику сцену”, – розповів Михайло.

Нагадаємо, у 2015 році Михайло Цар брав участь у телепроекті “Голос.Діти”, і навіть пройшов до суперфіналу цього шоу.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.