Новини

Як ретинол впливає на шкіру обличчя?*

Безсумнівно, одним з найпопулярніших косметичних засобів проти ознак старіння шкіри є ретинол. Він спроможний не лише розгладити зморшки та тонкі лінії, а ще й вирівняти тон обличчя й навіть допомогти у боротьбі з акне. Але перед тим, як зробити ретинол частиною свого щоденного догляду за шкірою, слід більш детально з ним познайомитися. Що очікувати від косметики з ретинолом, як нею користуватися та яким засобам краще віддати перевагу – про все це ми й поговоримо у цій статті.

Отже, спочатку слід визначитися з тим, що таке ретинол. Тож ретинол – це одна з форм вітаміну А, яка вже досить довго та успішно використовується в косметології та для виробництва антиейдж косметики. Сьогодні можна придбати такі засоби для догляду за обличчям без будь-яких проблем, але важливо пам’ятати, що отримати по-справжньому бажаний результат можна лише з якісною та професійною косметикою.

Ретинол – дієвий спосіб зберегти молодість шкіри
Ретинол визнаний золотим стандартом у догляді за шкірою. Він має широкий спектр дії та саме тому може застосовуватися у різних ситуаціях, наприклад, при лікуванні проблемної шкіри, для позбавлення від пігментації й не тільки. Якщо ви вирішили спробувати косметичні засоби, що містять вітамін А, пропонуємо спочатку ознайомитися з їхньою дією на шкіру обличчя:

Вирівнюють рельєф шкіри (розгладжують зморшки, тонкі лінії та заломи);

Стимулюють процеси регенерації на клітинному рівні;

Роблять тон шкіри рівним, освітлюють пігментні плями;

Підвищують синтез колагену;

Покращують пружність шкіри;

Допомагають у боротьбі з акне та постакне;

Регулюють роботу сальних залоз.

Дійсно, спектр дії ретинолу приємно дивує, але не варто забувати, що застосовувати та вводити такі косметичні засоби у свій щоденний догляд слід правильно.

Обов’язково треба звернути увагу на кількість діючої речовини. Якщо ви раніше ніколи не використовували косметику з вітаміном А, починати потрібно з мінімальної концентрації з подальшим її збільшенням.

Спеціалісти рекомендують поступово вводити засоби з ретинолом у свій регулярний догляд за обличчям. Це допоможе уникнути лущення та інших небажаних реакцій шкірного покриву. Спочатку треба наносити косметику два рази на тиждень впродовж двох тижнів; протягом наступних двох тижнів – через день; потім – щодня.

Як вибрати якісну косметику з вітаміном А

Безумовно, перевагу варто віддавати виключно якісній та професіональній косметиці. Саме тому рекомендуємо звернути увагу на британську компанію Medik8, космецевтичні засоби якої високо зарекомендували себе на ринку.

Інтенсивна сироватка Intelligent Retinol з вітаміном А є справжнім бестселером. Її основним компонентом є розумний ретинол, який ефективно омолоджує шкіру, відновлює її, регулює роботу сальних залоз, дарує сяйво та вирівнює тон обличчя. Завдяки технології Time Release ретинол діє в глибоких шарах шкірного покриву, щоб забезпечити максимальний результат від використання сироватки. Формула засобу доповнена вітаміном Е, який захищає шкіру від вільних радикалів й посилює дію вітаміну А. Також у складі присутні клімбазол та сквалан, вони знижують ризик виникнення подразнень, відновлюють природний захисний бар’єр шкіри та глибоко зволожують її.

Лінія сироваток Intelligent Retinol має три концентрації ретинолу – 0,3%, 0,6% та 1%. Таким чином кожен зможе вибрати для себе найоптимальніший варіант.

З Медік8 ваша шкіра буде сяяти здоров’ям, молодістю та красою!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.