Новини

У центрі Чернівців може з’явитися багатоповерхівка: скандальний забудовник вимагає скасувати заборону на будівництво

На вулиці Шептицького, що у центрі Чернівців, забудовник хоче звести багатоповерхівку. Наразі він має намір оскаржити у суді заборону державного архітектурно-будівельного контролю Чернівецької міської ради.

Про це на своїй ФБ-сторінці розповіла депутатка міської ради Тетяна Шепелько.

Чернівецька міська рада судилася зі скандальним забудовником.

“Забудовник по Шептицького, 7, не здається з своїм бажанням таки вліпити багатоповерхівки прямо на спортивному майданчику, весь цей рік боротьба з ним ведеться в судах і в міській раді”, – повідомила Тетяна Шепелько.

За словами Тетяни Шепелько, наразі забудовник намагається скасувати відмову інспекції державного архітектурно-будівельного контролю Чернівецької міської ради про видачу йому дозволу на початок будівництва за старими параметрами на об`єкт “Будівництво багатоквартирних житлових будинків з об`єктами громадського обслуговування та паркінгом”.

“Тут нема у планах будівництва спортивного майданчика, а будинки висотою 22 і 19 метрів остаточно зруйнують історичне середовище”, – запевняє Тетяна Шепелько.

У Єдиному державному реєстрі судових рішень від 28 грудня 2021 року є ухвала суду щодо прийняти позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі за позовом Колективного проектно-кошторисного бюро побуту до Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю Чернівецької міської ради про визнання протиправним та скасування рішення, зобов`язання вчинити дії.

.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.