Новини громади

ГЛИБОЦЬКА ГРОМАДА БІЛЬШЕ НЕ ЛІДЕР В РЕЙТИНГАХ УСПІШНИХ ГРОМАД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

На Буковині визначили Успішну громаду 2021 року. Цей титул виборола – Хотинська міська територіальна громада.

Другою за результатами конкурсу стала Вижницька міська громада, їй присвоїли титул «Активна» та подарували сертифікат на виготовлення поліграфічної брендованої продукції.

Третьою стала Мамаївська сільська громада, її окликали «Перспективною» громадою області та вручили сертифікат на розробку бренд-буку.

Загалом ж цьогоріч у конкурсі «Успішна громада Буковини» за першість змагалося 20 громад краю.

Учасників та переможців конкурсу привітав перший заступник голови Чернівецької ОДА Ковалюк Богдан.

Він вручив голові громади-переможниці Андрію Дранчуку (Андрій Дранчук) почесну відзнаку і цінні подарунки від Чернівецької ОДА та Агенція регіонального розвитку Чернівецької області. Це, зокрема, сертифікати на розробку бренд-буку та виготовлення поліграфічної продукції, а також елементи географічного маркування громади.

«Вітаю всіх учасників та переможців конкурсу «Успішна громада Буковини». Одне із завдань всіх громад області – бути активними та використовувати усі існуючі можливості для просування та розвитку, адже це дисциплінує, згуртовує та приносить успіх», – сказав Богдан Ковалюк.

Нагадаємо, конкурс «Успішна громада» на Буковині провели вдруге. Його ініціатором є голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук. Змагання покликані підтримати ініціативу територіальних громад області, поширення їхніх кращих практик та успішного досвіду з реалізації місцевих програм і проєктів розвитку.

Повідомляє: Департамент регіонального розвитку Чернівецької ОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.