Новини

Мистецтво довершеного будівництва, або Чим вражають сімейні котеджі від будівельного бренду «Albertina» у Чернівцях?*

Мати власний дім – мрія чи не кожної дорослої людини. Просторі кімнати, велика кухня, тераса, гараж, красива територія довкола і, звичайно ж, відсутність галасливих судів – те, що так і манить мешканців квартир на околиці. І справді, міська метушня досить виснажує, а залежність від міських комунікацій інколи робить людей заручникам неприємних обставин – слабкого теплопостачання, поганої звукоізоляції, регулярного відключення води тощо. Тому, щоб почуватися вільними та розслабленими хоча б вдома, люди прагнуть обзавестися приватним будинком, де все буде просто ідеально. Якщо ви перебуваєте на етапі пошуку комфортного житла для своєї сім’ї, зверніть увагу на котеджне містечко Albertina, яке розташоване в передмісті Чернівців – с. Чагор, вул. Коцюбинського (заїзд з вул. Миколаївської).

Albertina – мистецтво довершеного будівництва

Вам подобаються будиночки із голлівудських фільмів – цілі квартали котеджів однакового типу, охайні подвір’я та нічого зайвого? Хотіли б і самі жити в такому? Спішимо вас потішити, житло такого ж преміум-класу можна придбати і в Чернівцях, правда, значно дешевше, ніж в Америці. Будівельний бренд Albertina уже п’ятий рік поспіль вражає своїми архітектурно-дизайнерськими рішеннями. Будиночки та висотки авторства цієї компанії закохують з першого погляду. Ідеально рівні фасади, цікаве оформлення, просторі лаундж-зони, продумана інфраструктура довкола – те, що вирізняє проєкти забудовника.

Наразі доступними для придбання є сімейні котеджі площею 120 кв. м. Елітні двоповерхові будинки в стилі хай-тек з просторими терасами на даху, гаражем та акуратним двориком уже чекають на своїх власників. Це елегантне житло створене з дотриманням усіх технічних вимог, а вишуканість форм, насиченість кольорів та сучасний архітектурний стиль свідчать про естетичну довершеність проєкту.

Чому люди обирають житло від будівельного бренду Albertina?

Оскільки помешкання купуємо не на рік і навіть не на десять, у такій справі довіряти слід тільки надійним забудовникам. Будівельний бренд Albertina з 2016 року реалізував уже десятки крутих проєктів, чим завоювала авторитет на ринку будівництва та здобула довіру в покупців. Обираючи для життя будиночок у котеджному містечку Albertina, кожен робить виграшну ставку на комфорт, зручність, безпеку та гармонію.

А ще сімейні котеджі мають такі значні переваги:

– Розташування. Локація, де зведені будинки, досить зручна – ви житимете подалі від сторонніх людей, але не будете відірвані від міста – до котеджного містечка можна доїжджати навіть громадським транспортом.

– Наявність комунікацій. До кожного котеджу підведене вода, світло, газ, каналізація.

– Перший етап ремонту виконано. Перед продажем у будинку розводять електрику, сантехніку та наносять стартову гіпсову штукатурку.

– Ландшафт. Територія довкола гарно обсаджена та досконало облаштована.

Тому якщо ви точно вирішили переїхати із незручної квартири чи старенького будинку в більш елітне житло, пригляньтеся до сімейних котеджів від Albertina. Приїхавши раз оглянути будиночок, ви більше не захочете його покидати. Мистецтво довершеного будівництва вас вразить!

Деталі за телефоном: 095 62 92 968

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.