Новини

Навіть флагманам потрібен захист. Оглядаємо аксесуари до нового iPhone 13*

iPhone 13 – одна з найочікуваніших новинок у світі гаджетів цього року. Виробник пообіцяв випустити рекордну кількість цих телефонів. У цієї моделі вологостійкий корпус, потужний акумулятор, з яким немає потреби часто заряджати пристрій, а також багато інших плюсів, однак від механічних ушкоджень варто придбати і додатковий захист у вигляді красивого чохла. Таке доповнення точно не завадить навіть найобережнішим користувачам.

5 варіантів, які точно не підведуть

BASEUS Liquid Silica Gel Protective Case

Надтонкий захисний чохол з м’якого і приємного на дотик силікону. Внутрішня частина доповнена м’якою мікрофібровою прокладкою, яка максимально мінімізує тертя з корпусом. На чохлі не залишаються сліди від пальців, а сам пристрій не ковзає у руці. У чохлі є прорізи для камери та роз’ємів. Клавіші прикриті м’якими захисними дублікаторами. Чохол дуже легкий і тонкий, тож різниця у вазі телефона практично непомітна, до того ж телефон з чохлом виглядає майже так само як і без нього.

Всі ці чохли можна детальніше оглянути на wookie.com.ua

Ось ще деякі з характеристик аксесуару:
форма та розміри чохла ідеально підкреслюють форму та розміри пристрою, тож телефон щільно у ньому фіксується;

пом’якшує падіння з висоти, мінімізуючи при цьому ризик виникнення на екрані тріщин;

телефон можна класти екраном донизу без завдання йому шкоди.

SULADA Crocodile Style

Ефектний дизайн цього чохла яскраво виділить ваш гаджет серед телефонів цієї моделі та інших пристроїв. Його виготовляють з термопластичного поліуретану, який не піддається розривам та деформації, та створює якісний захист під час падіння. Задня частина аксесуару зроблена з синтетичної шкіри, яка ефектно доповнена “крокодиловим” тисненням. Це виглядає дуже стильно, до того ж посилює щільність доторку пристрою з долонею. В цілому, цей чохол увібрав у себе всі основні плюси якісного та надійного аксесуару.

SULADA Plated Yarn Series

Чохол вироблений з повністю прозорого силікону, приємного на дотик. Поверхня трохи шорстка. В цілому, цей аксесуар має стандартний набір плюсів, характерних для чохлів, а саме: захист від бруду і ушкоджень; оригінальний дизайн; не ковзає в долоні; має спеціальні отвори для камери та роз’ємів; телефон можна безпечно класти екраном донизу; знижується риск ушкодження при падінні з висоти; не залишає слідів від пальців.

IPAKY Royal Series

Чохол виготовлений у форм-факторі накладки і, міцно фіксуючись на пристрої, захищає від бруду та ушкоджень його задню та бокові частини. В основу аксесуару покладена двостороння компоновка з прозорої пластикової “спинки” та еластичного силіконового бамперу за периметром. У поєднанні це забезпечує прекрасні протиударні характеристики. Крім того, чохлу притаманні усі основні переваги, що мають й інші аксесуари для iPhone 13, а саме: отвори для камери і роз’ємів; клавіші захищені м’якими пилозахисними дублікаторами; безпечне опускання телефону на поверхню екраном донизу; мінімізація ушкоджень при падінні з висоти.

NILLKIN CamShield Pro

Практичний чохол у вигляді накладки-бампера захищає не лише корпус телефона, а й об’єктив тильної камери, прикриваючи його спеціальною рухомою заслінкою. Аксесуар виготовлений з міцного полікарбонату та еластичного силікону, що пом’якшує падіння пристрою, запобігаючи появі будь-яких ушкоджень. Завдяки рифленій фактурі зовнішньої сторони чохла пристрій, поміщений у нього, приємно тримати у руці, він не ковзає і не зберігає слідів від пальців.

Таким чином, для пристрою iPhone 13 можна підібрати чохол на будь-який смак. Незалежно від моделі обраного аксесуару (силіконова накладка, броньована модифікація, чохол-книжка), телефон буде надійно захищений від бруду та ушкоджень різного характеру. До того ж, деякі з чохлів зроблять гаджет ще красивішим та вишуканішим.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.