Новини

Голова найбільшої фракції Чернівецької міськради склав повноваження: яка причина

Депутат Чернівецької міської ради Сергій Гринюк склав повноваження голови фракції політичної партії “Єдина альтернатива”.

Про це Гринюк повідомив сьогодні у коментарі кореспонденту molbuk.ua

За словами депутата, нині фракцію очолює депутатка Валентина Радчук. А рішення про складання повноважень голови Гринюк прийняв через власну зайнятість.

“Якісно я це не встигаю робити у зв’язку з тим, що у мене є багато роботи на декількох фірмах, якими я володію. По-друге, у мене є громадські організації, медіа… Фізично не встигаю ще й очолювати фракцію і не роблю це якісно”, – сказав депутат.

“Ми вирішили, що Валя (Валентина Радчук, – авт.) має більше бажання очолювати фракцію. А по-друге, в неї буде набагато більше часу, щоб розбиратися у питаннях і більш якісно доносити інформацію до всієї фракції”, – додав Сергій Гринюк.

Разом з тим, депутат продовжує очолювати постійну депутатську комісію з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього середовища.

“Я не покидаю політичне життя, мене дійсно турбує стан справ у місті. Якщо я пішов з посади голови фракції, це ще не означає, що я плюнув на все і закинув”, – додав Гринюк.

Довідка

Сергій Гринюк – комерційний директор фірми “ГріКо”. Його обрали депутатом Чернівецької міськради на виборах у жовтні 2020 року від політичної партії “Єдина альтернатива”. Кандидатуру Гринюка підтримали 635 виборців – це один з найвищих показників довіри чернівчан до кандидатів у депутати. Найбільшу кількість голосів на виборах здобув колега Гринюка по партії Василь Зазуляк, за якого проголосували 666 чернівчан.

Фракція “Єдина альтернатива” є найбільшою в Чернівецькій міськраді й налічує 9 депутатів. Міський голова Роман Клічук також балотувався на цю посаду від партії “ЄА”.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.