Новини

6 причин купувати техніку в МТА*

Перед тим, як придбати бажану і потрібну техніку, ми ретельно зважуємо, в якому магазині купувати: щоб недорого і з гарантією, без підробки і з післягарантійним обслуговуванням. Та ще, якби можна було б обміняти свій старий гаджет… Здається, так не буває! Але є компанія, яка намагається задовольнити усі, ну, майже всі, забаганки покупця. Мова – про мережу магазинів МТА (колишня “Мультимедіа”) та сайт mta.ua.

Цікаві факти про компанію

• МТА виповнилося 20 років. Станом на 2021 рік рейтинг магазинів мережі становить 4.6 із 5, а на зовнішніх майданчиках – 9.2 з 10 балів.

• Магазини й сервісні центри компанії працюють без вихідних та перерви на обід.

• Колл-центр МТА – на зв’язку з 9.00 до 21.00. Прикметно, що на телефонній лінії одразу відповість жива людина. Кому незручно розмовляти – спілкуємось у чатах: Telegram, Viber, Fb, Instagram.

• Розрахуватись за покупку також можна багатьма способами: онлайн-оплатою на сайті, картковим розрахунком, Google Pay, Apple Pay, готівкою, післяплатою, сплатою на розрахунковий рахунок ФОП і ТОВ.

• Кешбек становить до 20% вартості товару. А накопичені бонусні кошти можна використати під час наступної покупки.

• Існують програми кредитування й розстрочки. Якщо товар є в наявності – просто на mta.ua можна подивитися графік роботи найближчого магазину та спланувати маршрут.

Тож чому вигідно купувати в МТА?

Ми запитали про це у засновниці компанії Оксани Філіпової.

Ось, що вона нам розповіла: “Ми продаємо винятково оригінальний товар від перевірених виробників. Жодних підробок! З нами можна бути впевненими в тому, що ви купуєте якість та отримуєте гарантію від компанії на всі товари, навіть на чохли й захисні плівки. Сміливо звертайтеся по обслуговування й заміну, якщо виявили будь-які недоліки.

Ціни на техніку вдало співвідносяться з її якістю та витримують прискіпливі порівняння.

МТА продає не тільки смартфони

Актуальний асортимент mta налічує 700 товарних категорій, 2500 брендів і більше 200 000 позицій. Серед них не лише телефони, розумні годинники чи інші популярні гаджети.

Каталог пропонує:

• ноутбуки, планшети, комп’ютери,
• принтери і роутери,
• аксесуари й комплектуючі до комп’ютерної техніки,
• навушники, розмаїття сучасної акустики,
• фото- і відеопристрої,
• телевізори,
• побутову техніку,
• посуд і сучасні кухонні аксесуари,
• автотовари, інструменти,
• іграшки й товари для дітей,
• гаджети для краси і здоров’я та багато всього іншого.

Ми можемо налаштувати, показати, навчити, встановити необхідні програми не тільки в магазинах мережі, але й під час онлайн-покупок на сайті. Сміливо звертайтесь зі своїми технологічними запитами. А ми постараємося зробити все можливе і, навіть, трохи неможливого.

МТА створила програму обміну

Для успішного й вигідного оновлення старої техніки приймемо ваші старі гаджети – телефони, ігрові консолі, планшети, техніку Apple – і врахуємо їх вартість під час покупки нових. Ця послуга стає дедалі популярнішою.

Обслуговуємо вашу техніку в сервісних центрах МТА після закінчення гарантійного терміну. Технічні поломки – це завжди невчасно. Як ніхто, розуміємо це.

У нас приємно й затишно

Команда МТА – професійні “технарі”. Але для вас ми щодня натхненно генеруємо море креативу і творчості. Покращуємо дизайн і функціонал магазинів, удосконалюємо сервіс. Кондиціонер, музика, безкоштовна вода, диванчики, екопакети – зручності, які вже стали звичними. А ми і далі продовжуємо працювати над тим, щоб створювати атмосферу комфорту.

Кажуть, що в МТА найпривітніші менеджери колл-центру та продавці в магазинах

З нами можна поговорити не тільки про вибір і покупку техніки, а й, загалом, про життя. Ми щиро посміхаємося і жартуємо. Вміємо промовчати, коли це необхідно, прискорюватися, знаходити нестандартні рішення, бігти додому до клієнта, щоб терміново підключати і налаштовувати цифрові подарунки для іменинників. Для корпоративних клієнтів пропонуємо спеціальні ціни і персональне обслуговування.

Завітайте на mta.ua та до наших магазинів у Чернівцях
пл. Центральна, 4,
вул. Героїв Майдану, 1-В (пл. Соборна),
ТРЦ “DEPOt“, 1-й поверх
вул. Калинівська
ТРЦ “Екватор“, 2-й поверх
ТPЦ “Панорама“ 1-й поверх
пл. Центральна, 4
просп. Незалежності, 115, 129-Д №8 (біля тролейбусного депо),
вул. Небесної сотні, 19-В,
вул. Мусоргського, 2-А (поряд з дит. поліклінікою)

Будемо щиро раді новим і вже постійним клієнтам!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.