Новини

Повітряна гімнастика, спорт чи малювання: на які заняття можна записати дітей у Чернівцях?*

Перший місяць нового навчального року добігає кінця, а це означає, що діти вже встигли адаптуватися до нового графіку та познайомитися із новими предметами. А найголовніше – зрозуміли, які заняття викликають особливий інтерес та які навички хотілося б вдосконалити. Зважаючи на побажання та потреби своїх дошкільнят та школярів, відповідальні батьки намагаються піднайти відповідні гуртки та секції. Ми вирішили полегшити ваші пошуки і підготували підбірку занять, які можуть відвідувати ваші дітки.

Активності вашої дитини може позаздрити кожен? Вас вражає її рухливість? Чому б не спробувати її в повітряній акробатиці?! Цей сучасний та неординарний напрям занять спортом є чудовим способом розвинути неймовірну гнучкість та зміцнити м’язовий корсет. У студії повітряної гімнастики працює кваліфікований та професійний тренер Катерина Брежнєва, яка допоможе вдало освоїти навіть складні елементи незалежно від віку та рівня фізичної підготовки. І це не тільки шпагати, гнучка спинка та пластика!

Сертифікований інструктор забезпечує індивідуальний підхід до учнів та виділяє належний час та увагу до деталей й нюансів виконання вправ. Головний напрямок – “Повітряна гімнастика для дітей та дорослих на гамаку, полотнах, кільцях та пілоні”. Не треба мати спеціальну підготовку, щоб записатися в студію, навчання здійснюється з нуля. А найкращою оцінкою наполегливої праці учнів є їхня участь у змаганнях.
Що стосується віку учнів, то потрапити в групу можна з 5 років. А на індивідуальні заняття – з 4.

У студії повітряної гімнастки можна отримати відчуття невагомості, гордість за свої досягнення, чудовий настрій та гарне тіло.

Чернівці, вул. М. Коперника, 6
Т. 0950389037
@katya_brezhneva
@katya_brezhneva_aerialists

Ваша дитина і дня не може без спорту? Фізкультура – це її улюблений урок? Тоді чому б не записати школяра в спортивний клуб “Альфа Спорт”. Це один з найкращих клубів нашої області, який постійно тримається в трійці лідерів на обласних чемпіонатах з карате.

Основна мета діяльності клубу – це максимальний різносторонній розвиток дітей, щоб вони були ALPHA не тільки в спорті, а і у всіх сферах їхнього життя. Під час тренувань основна увага зосереджується на здоров’ї, вихованні, розвитку вольових рис, розвитку комунікабельності та впевненості в собі. Тренери клубу – справжні професіонали, які працюють за покликанням і знаходять індивідуальний підхід до кожної дитини!

Також в клубі є тренування для маленьких дітей дошкільного віку (3-4 роки) Alpha Kids. В основі таких тренувань – ігрова форма навчання і самостійне виконання вправ – на спритність, загальний розвиток та координацію, а також розтяжка.

Alpha Sport – це справжня спортивна родина, де панує дружність та взаємоповага один до одного. Крім тренувального і змагального процесу, й клубі постійно організовуються колективні розваги для підтримки та розвитку командного духу. Зокрема, виїзди в аквапарк, походи в гори, катання на велосипедах тощо. Кожного року в клубі організовуються зимові та літні спортивні збори на морі. На них діти мають можливість відпочити, підвищити свій рівень, а також знайти нових друзів та відчути себе частиною великої команди.

Вихованці клубу є чемпіонами та призерами чемпіонатів України, призерами та чемпіонами Європи та багатьох міжнародних турнірів. Клуб налічує близько 250 спортсменів з різних куточків нашої області.

Адреси:
м. Чернівці – вул. Героїв Майдану, 43-В (біля вул. Щербанюка), вул. Шевченка, 14-16 (ЗОШ №4), вул. Білоусова, 25
с. Остриця (Острицька ЗОШ)
с. Мамаївці (Мамаївська ЗНЗ №1)
с. Мамаївці (Мамаївська ЗНЗ №2)
м. Новоселиця (Новоселицька гімназія)
м. Герца (карате + фітнес для дорослих)
с. Чагор
с. Великий Кучурів

Запис за телефоном +38 095 414 15 35
@alpha_sport_club_
Перший тиждень тренувань БЕЗКОШТОВНИЙ

А ви знали, що уроки малювання допомагають діткам розвинути фантазію, виробити моторику рук та навіть опанувати просторове мислення? Тому, якщо ви не знаєте, як організувати дозвілля школяра після уроків – запишіть його в дитячу художню школу “Камея”! Тут дитина не тільки удосконалить свої навички з образотворчого мистецтва, а й випробує різні мистецькі техніки.

Навчання здійснюється в таких напрямках:

• малюнок, живопис, композиція;
• скульптура;
• іконопис;
• писанкарство;
• архітектурний дизайн;
• історія.

Таке розгалужене спрямування дозволяє дітям спробувати себе у різних техніках та зрозуміти, яка з них до душі і де найкраще вдається проявити себе.

У “Камеї” діти розподілені по чотирьох вікових групах – з 5 до 13 років. А також тут навчаються майбутні студенти архітектурних факультетів.

Загало навчання організоване за методичними порадами та програмою художніх шкіл, що передбачає раціональне дозування і практики, і теорії. Така специфіка проведення уроків дозволяє не лише бути обізнаним у справі, якою займаєшся, а й виховати відчуття стилю.

Якщо ви помітили, що ваша дитина любить малювати або вона по-особливому бачить цей світ, відвідайте з нею пробне заняття у дитячій художній школі “Камея”. Можливо, саме у цих стінах ваш школяр зможе самовиразитися?

Адреса: м. Чернівці, вул. О. Щербанюка, 73
Тел.: 0680401810, 0666231125
Графік роботи:
Пн, ср, пт – з 16.00 до 19.00.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.