Новини

Російськомовний репер зібрав аншлаг на концерті в Чернівцях

У Чернівцях вчора, 28 вересня, виступив відомий російськомовний репер Jah Khalib. Його концерт у Літньому театрі викликав ажіотаж серед буковинців.

Jah Khalib вже не вперше відвідує Чернівці із виступами, раніше йому закидали виступи в анексованому Криму, пише molbuk.ua

Зокрема, на своїй сторінці в Instagram він опублікував відео із сотнею фанаток з Буковини, які “не хотіли його відпускати”.

На виступ артиста у Чернівцях прийшло більше тисячі глядачів.

У 2018 році в інтерв’ю Каті Осадчій він розповів, що Чернівці – його улюблене місто в Україні. Також у цій ж розмові він заперечив чутки про його виступи в анексованому Криму. Проте зізнався, що концерт планувався.

Хто такий Jah Khalib

Бахтіяр Мамедов народився 2 в місті Алмати. Батько — азербайджанець, мати — казашка.

Як бітмейкер і саунд-продюсер працював з багатьма казахстанськими реперами, серед яких PR’OXY, Santos, Antrax, Hirosima та ін[3]. Розпочавши сольну кар’єру взяв собі сценічне ім’я Jah Khalib, де, за його словами, Khalib — це придумане ім’я, а Jah (Джа) — ім’я Бога в растафаріанстві. Велику популярність отримав завдяки соціальним мережам, де й поширювалися його треки — “Твои сонные глаза”, “SnD”, “Сжигая дотла”, “Ты для меня”. Незабаром виконавець став популярним не тільки в Казахстані, а й у інших країнах пострадянського простору.

У 2016 році випустив повноцінний сольний альбом “Если че, я Баха”. Навесні наступного року зняв кліп на композицію “Лейла”[7].

У червні 2017 року став лауреатом премії МУЗ-ТВ у номінації “Прорив року”.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.