Новини

Хотів захистити: пасажир таксі декількома ударами вбив на заправці незнайомого

У Дніпровському районі Києва пасажир таксі, захищаючи співробітника заправки, побив до смерті 45-річного чоловіка. Підозрюваному загрожує до 10 років позбавлення волі

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Інцидент трапився на проспекті Романа Шухевича.

Інформація про смерть чоловіка на автозаправній станції надійшла до правоохоронців від лікарів швидкої допомоги. Було встановлено, що потерпілий отримав смертельні травми під час конфлікту.

“П’яний чоловік почав чіплятися до оператора АЗС, який у той момент заправляв автомобіль служби таксі. Для того щоб допомогти співробітнику заправки, з машини вийшов пасажир і намагався заспокоїти потерпілого. Під час конфлікту киянин кілька разів ударив опонента в живіт і по голові”, – розповіли в пресслужбі.

Внаслідок потерпілий впав на землю, а зловмисник спочатку сів у таксі і поїхав, але незабаром повернувся і викликав медиків. Лікарі тільки констатували смерть чоловіка.

Киянина, 1995 року народження, який раніше не мав проблем із законом, затримали і повідомили про підозру в нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.