Новини

Хотіли розважитися: підлітки ледь не спалили будинок багатодітного батька-одинака, який нещодавно поховав дружину

На Одещині підлітки ледь не спалили будинок багатодітного батька-одинака, який тільки нещодавно поховав свою дружину та залишився з новонародженим немовлям на руках. Два хлопці вирішили погратися з вогнем, бо хотіли розважитися.

Про це повідомляє прес-служба Подільського районного управління поліції Одеської області.

Так, інцидент стався у селі Куяльницької ОТГ. Мешканка села побачила, що в оселі багатодітної родини почалася пожежа. Вона викликала рятувальників, які швидко загасили вогонь та встигли вберегти будинок від значної шкоди.

“Поліцейські встановили, що розбили вікно зачиненого будинку і підпалили диван і фіранку 9-ти та 13-річний місцеві жителі. Малолітні зізналися, що хотіли таким чином розважитися”, – додали правоохоронці.

На момент пожежі в будинку нікого не було. Багатодітний батько-одинак знаходився зі своїм тримісячним сином у лікарні, а його старші діти були в гостях у родичів. Чоловік має одну 13-річну доньку та четверо синів. Його жінка та мати дітей нещодавно померла.

“Оскільки малолітні не досягли віку, з якого настає кримінальна відповідальність, після встановлення всіх обставин події буде вирішуватися питання про притягнення до відповідальності їхніх батьків”, – повідомили у поліції.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.