Новини

Учасник «Холостячки» з Чернівців похвалився знайомством із Усиком: нагодував боксера гречкою

Учасник реаліті-шоу телеканалу СТБ “Холостячка-2” Вінченцо Дулепа похвалився в соцмережах історією знайомства з українським боксером Олександром Усиком.

Бізнесмен нагодував спортсмена і його команду в одному зі своїх лондонських ресторанів після бою з британцем Ентоні Джошуа. Знімок з Усиком він опублікував в Інстаграм.

– Два тижні тому я познайомився з хлопцями з Києва, вони прилетіли на бій. І, як виявилося, вони в дуже близьких колах з Усиком. Після бою ми їхали в ресторан святкувати (це було о 02:00), у Самсона (хлопець з Києва) задзвонив телефон, і йому друг каже: “Ти говорив у тебе є знайомий, у якого ресторан в Лондоні. Треба погодувати Саню, англійці нічого не підготували”. Зараз все буде, 30 хвилин. Ми приїхали в ресторан десь о 03:00. Я зробив поїсти нашій легенді. Як виявилося, вони зупинилися в готелі в 5 хвилинах від мого ресторану. Ми відвезли їжу, і забрали хлопців з команди Усика, а Саня пішов після бою відпочивати, – поділився Вінченцо.

За словами бізнесмена, особисто поспілкуватися з боксером йому вдалося на наступний день після бою.

“Пізніше пішли ми відпочивати і вранці мені дзвонить Самсон і каже: “Друже, підтягуйся в готель до Усика, сфотографуєш з хлопцями!”. І ось, я стою з Усиком і питаю його, як вчора поїв, а він каже: “Гречка була топ. Спасибі!”.

Олександр Усик став володарем чотирьох чемпіонських поясів в суперважкій вазі, перемігши британця Ентоні Джошуа.

Вінченцо 31 рік. Він родом з Чернівців, але вже чотири роки живе і працює в Лондоні. Разом з партнером бізнесмен відкрив у Великобританії кілька ресторанів української кухні.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.