Новини

Близнюкам – хороша компанія, а козерогам – робота. Гороскоп на 26 вересня

26 вересня – вдалий дені і всім знакам Зодіаку рекомендують бути активнішими.

А за справи при цьому братися рішуче і впевнено.

У цей день категорично протипоказані злість і зарозумілість. Проте будь-яка творчість і саморозвиток будуть даватися легко і природно.

Овен

Овен сьогодні буде надмірно емоційний – тому посилювати справу алкоголем йому категорично протипоказано. Для налагодження контактів доведеться самому робити перший крок – і взяти під контроль свою запальність. Фізичні вправи сьогодні підуть на користь не тільки тілу, але і мозку.

Телець

Спілкування зі сторонніми людьми буде сьогодні напружувати. Зате обстановка в родині повинна бути затишною і милостивою. Найкраще для здоров’я цього дня виспатися і намагатися не перевтомлюватися.

Близнюки

Перш ніж вирішувати щось остаточно, варто гарненько проаналізувати минулі вчинки, можливо, навіть зайнятися медитацією. День вимагатиме нестандартних рішень. Для відновлення сил цю неділю варто провести на свіжому повітрі і в хорошій компанії.

Рак

День можуть зіпсувати зміни настрою. Краще побільше мовчати і зайнятися домашніми справами. І запам’ятати, що критика колег може вийти боком.иПобережіть свій хребет, він сьогодні слабке місце.

Лев

Нові знайомства можуть спровокувати напад недовіри, а сімейному бюджету – завдати шкоди несподівані витрати. Але сидіти склавши руки не варто: саме сьогодні вдасться зробити гігантський крок у напрямку до свого щастя.

Діва

Варто взяти паузу в робочих питаннях і добре відпочити. Адже день вкрай сприятливий для оздоровчих процедур і романтичних побачень. А ось щодо роботи, день підходить лише для теоретичного підвищення кваліфікації.
Варто бути обережнішим із вогнем.

Терези

Якщо можна краще провести цей день із сім’єю або друзями – тобто присвятити його розміреному відпочинку. У цей день не варто переїдати і взагалі – ретельно стежити за тим, що кладеш собі до рота.

Скорпіон

Частину своїх турбот вдасться вдало перекласти на чужі плечі. Головне при цьому – не забути висловити свою подяку. Обов’язково постарайтеся виспатися. День відмінно підходить для очищення організму.

Стрілець

Варто відкласти справи, а на критику реагувати спокійніше і м’якше. У цей день не варто економити на собі та своєму здоров’ї.

Козеріг

Ударно попрацювати зараз просто необхідно – інакше проект, над яким довго працювали, ризикує піти нанівець. Можливе навіть раптове відрядження. В особистому житті, ймовірно, доведеться розставляти крапки над “і”, а, може, і з кимось прощатися.

Водолій

Висока ймовірність зіткнутися з неприємною справою, але вистачить сил її подолати. Можна сміливо спиратися на досвід старих друзів. День вдалий для покупок і вирішення питань із нерухомістю. Найкраще проведення часу – на свіжому повітрі.

Риби

Не варто покладатися на чужі поради, всі важливі рішення краще приймати самому. День сприятливий для піших прогулянок і подорожей. Для відновлення сил знадобляться самотність, тиша і спокій. І, бажано, – достатній час для сну.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.