Новини

Доктор Комаровський переніс клінічну смерть прямо на роботі

Відомий український лікар Євген Комаровський переніс клінічну смерть прямо на роботі. Зірку в буквальному сенсі ледь не вбило струмом. Неприємний інцидент трапився в реанімаційній.

Про це доктор Комаровський розповів у програмі “Зірковий шлях”.

Лікар, який часто дає українцям поради та в доступній формі пояснює важливу інформацію про здоров’я, сміливо заявив, що його зовсім не лякає критика від хейтерів і недоброзичливців. Таку позицію Комаровський пояснив історією про клінічну смерть і складнощі в житті. За словами лікаря, йому довелося пережити занадто багато непростих ситуацій, тому слова хейтерів для нього нічого не значать.

“Я такий шлях пройшов, не дай вам бог всім. Я кілька разів був на межі життя і смерті, переніс клінічну смерть. Ми з дружиною, напевно, 15 років життя не могли взяти відпустку разом. Тому що я їхав один місяць з дітьми відпочивав, вона – другий”, – розповів Комаровський.

Виявилося, доктор міг загинути прямо під час роботи. Комаровський переніс клінічну смерть через удар струмом.

“Мене вбило електричною лампою кварцовою у відділенні реанімації. Її замкнуло. Її треба було посунути, а я її взяв. І, коли я падав, вбило, вона на мене впала, і вирвалася з розетки. Ну і плюс гуркіт. І це відділення реанімації. Тобто тут же набігла купа реаніматологів, відкачали мене, я прийшов до тями”, – розповів Комаровський.

Дружина доктора відразу зрозуміла, що його ледь не вбило струмом. Того дня вона, за випадковим збігом, була на заняттях з судової медицини і вивчала ознаки смерті від удару струмом. Дружина Комаровського побачила на його шиї “незрозумілі блискавки” і обвуглений палець. На щастя, лікар залишився живим.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.