Новини

Американські школярі попросили повернути рабство

Кілька учнів середньої школи Park Hill South на околиці Канзас-Сіті, штат Міссурі, США, створили петицію із закликом повернути рабство.

Як повідомляє Fox 4, петицію опублікували в інтернеті. Окружна адміністрація і директор школи вже заявили, що стурбовані. При цьому чимало учнів і працівників навчального закладу спочатку сприйняли петицію як жарт, повідомляє УНІАН.

Директор школи Керрі Херрен сповістила електронною поштою батьків і учнів, що адміністрація знає “про певні неприйнятні та расистські заяви, які деякі учні розмістили в інтернеті”, пише Detroit Free Press. За словами Херрен, про інцидент їй повідомив один з учнів. Наступного дня співробітники школи почали розслідування.

Суперінтендант шкільного округу Парк-Хілл Жанетт Каухерд заявила, що влада не терпітиме дискримінацію та утиски в навчальних закладах, а інакше може вжити заходи.

Раніше поштова служба Іспанії випустила серію марок із зображенням чотирьох кольорів шкіри в межах своєї компанії з боротьбі з нерівністю і расизмом, але світлі зробила найдорожчими.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.