Новини

Бійка в Чернівецькій міськраді: депутат ударив в живіт іншого обранця – відео

У Чернівецькій міськраді побилися двоє депутатів.

Відповідне відео оприлюднив на фб-сторінці активіст Павло Яценюк, пише molbuk.ua

На відео видно, як депутат від фракції “Народний контроль” Михайло Яринич стоїть біля депутата від фракції “Єдина Альтернатива”, який розмовляє, і раптом вдаряє його рукою в живіт.

До Яринича відраху підходять поліцейські та охорона. Помітно, що Михайло Яринич дуже розгніваний.

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях кілька десятків двірників вийшли на акцію протесту до міської ради, вимагаючи не розривати контракт щодо прибирання вулиць у місті із управлінською компанією “Порядок в домі”.

Вони блокують трибуну вже впродовж 2 годин.

Що таке “Порядок в домі”

Влітку 2018 року, після дострокової відставки тодішнього міського голови Чернівців Олексія Каспрука, виконавчий комітет ухвалив рішення про призначення управителями понад 600 будинків міста двох приватних компаній – “Єврокомунбуд” та “Порядок в домі”.

Каспрук назвав це рішення розплатою з окремими депутатами міськради за голосування за його відставку, адже діяльність компанії “Єврокомунбуд” пов’язували з оточенням представника партії “Рідне місто” Віталієм Михайлішиним. Водночас “Порядок в домі” називають компанією, близькою до оточення голови фракції “Народний контроль” у міськраді Михайла Яринича.

Компаніям неодноразово робили зауваження через неякісні послуги. Водночас у міськраді також робили публічні заклики виправити ситуацію та надавати якісні та в повному обсязі послуги з прибирання вулиць.

” ”

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.