Новини

Вплив вітамінів на організм*

Вітаміни – це фундаментальні органічні сполуки, які покращують роботу організму, захищають його від зовнішнього згубного впливу, збільшують резистентність до інфекційних і вірусних захворювань, покращують працездатність усіх внутрішніх систем. Найвищий пріоритет для організму людини мають вітаміни A, C, D, E і ціла група вітамінів B. Результатом їх дефіциту може стати гіповітаміноз – нестача вітамінів, або авітаміноз – їх цілковита відсутність.

Так, наслідком нестачі вітаміну A є зниження імунітету, затримка росту, погіршення зорових функцій, травлення і стану шкіри;

При дефіциті вітамінів групи B виникають порушення в роботі серцево-судинної (з’являється ризик розвитку тромбозу) і нервової систем, погіршується стан шкіри;

Вітамін C, або аскорбінова кислота, один з найважливіших вітамінів для імунітету. Він позитивно впливає на нервову систему, бере участь у виведенні важких металів і холестерину. Його нестача викликає погіршення захисної функції організму і призводить до слабкості та зниження працездатності;

Вітамін D регулює обмінні процеси. Він бере участь в роботі багатьох органів, таких як нирки, серце і кишечник. Його дефіцит також загрожує розвитком остеопорозу і рахіту;

Вітамін E забезпечує нормальне функціонування мускулатури та відповідає за адекватну роботу статевої системи, стимулює синтез білків і колагену.

Попри те, що у сучасному світі немає дефіциту їжі, яка може забезпечити щоденну необхідну норму вітамінів, більшість людей харчуються неправильно, вживаючи продукти з високим вмістом вуглеводів і цукру, але низьким вмістом вітамінів, мінералів, мікро-і макроелементів. Кількість необхідних вітамінів варіюється в залежності від статі, вікової категорії, стану здоров’я в цілому, кількості фізичних навантажень і різних фізіологічних причин (наприклад, вагітність).

Саме за такими критеріями розділені комплекси вітамінів Orthomol. Для чоловіків та жінок існують вітаміни, які покращують метаболізм, підтримують серцево-судинну, імунну та сечостатеву системи, допомагають при хронічній втомі та вигоранні, нормалізують вагу, підвищують працездатність та інші. Ортомол також пропонує комплекси для тих, хто піддається інтенсивним фізичним навантаженням. Вони допомагають відновити сили після тренувань, сприяють нарощуванню м’язової маси та зміцнюють кістки, зв’язки та сухожилля. Ви також зможете знайти різні вітаміни для краси та здоров’я шкіри, волосся і нігтів.

Спеціально для жінок були розроблені комплекси, які зменшують негативні впливи клімаксу на організм, а також такі, що необхідно використовувати під час підготовки до зачаття дитини і в період її виношування.

Дитячий організм вкрай схильний до приєднання інфекцій в разі дефіциту вітамінів. Тому Orthomol пропонує жувальні вітаміни з різними смаками, які допоможуть захистити організм дитини від інфекційних захворювань.

Для літніх людей Orthomol пропонує комплекси, які забезпечують підтримку імунітету, опорно-рухового апарату, а також стимулюють роботу пам’яті та допомагають з концентрацією уваги.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.