Новини

“Хотіли не налякати, а вбити”: Шефір вперше розповів про деталі нападу

У МВС розповіли про деталі замаху на першого помічника президента Володимира Зеленського Сергій Шефір. На брифінг прийшов і сам помічник.

Силовики наполягають, що головна мета нападників було вбивство Шефіра і все могло б закінчитися його смертю, якби машина зупинилась в зоні обстрілу, повіджомляє ВВС.

Деталі поїздки розповів під час брифінгу в МВС і сам Сергій Шефір.

“Їхали, раптом пролунали постріли, поранили водія. Водій молодець – поїхав далі. Зрозуміло, що ми прискорилися трохи. Було моторошно”, – пригадав помічник президента.

Він відзначив, що не розуміє причин замаху.

Все, що можу сказати про свою думку – замах вчинили з метою залякування вищого ешелону влади. Але треба розуміти, що президент Володимир Олександрович – дуже вольова людина, стрижнева, його не залякаєш”, – наголосив Сергій Шефір.

Він також назвав “ідіотськими” версії про конфлікти у команді Зеленського: “Ніяких конфліктів у команді немає. Все, що було сказане про це – це все фейки”.

Сергій Шефір не пов’язує напад на себе зі своєю нинішньою роботою.

“Я генпродюсер студії “Квартал 95″, у суботу-неділю буде зніматись концерт. Жодних справ, які б викликали якусь агресію, я не вів”, – розповів помічник президента.

А в Офісі президента він, за його словами, веде комунікаційну роботу з інвесторами: “Працюю як професійний радник”.

“Я бачу виразно одну ціль – це не я, я тут опосередковано як друг президента. Ціль – президент, його морально-психологічний стан, намагалися залякати”, – повторив свою версію Шефір.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.