Новини

Чи може якісна дитяча білизна коштувати недорого?*

Якісна, натуральна нижня білизна – важливий елемент гардеробу не тільки дорослої людини, але й дитини. Обирати спіднє треба ретельно, звертаючи увагу на якість тканини, розмір, модель. Бо від цього залежить інтимне здоров’я дитини, гігієна. Нижня білизна для хлопчиків та дівчат повинна відповідати й іншим критеріям. Головне – не економити на спідньому, бо за зручність приходиться доплачувати!

Як обрати якісну дитячу білизну?

Якщо хочеться купити гарну та зручнудитячу білизну, варто звернути увагу на таке:
Сертифікати якості. Краще купувати білизну в спеціалізованих крамницях, де продаються брендові дитячі речі, а на всю продукцію є спеціальні сертифікати якості.

Тканина. Варто купувати трусики, вироблені виключно з натуральних тканин. Тоді шкіра буде дихати, також це гарантує відсутність алергії, висипань, дискомфорту. Хоча можна заказати моделі з невеликим додаванням синтетики, наприклад, еластану або поліестеру. Тоді білизна буде більш еластичною, м’якою, приємною на дотик.

Розмір. Не варто купувати білизну чи колготи на виріст, бо вони будуть спричиняти багато незручностей. Краще зробити заміри та визначати правильний розмір дитини, а потім знайти его в спеціальній таблиці.

Товщина тканини. Занадто тонка тканина не буде перешкоджати попаданню бруду, а занадто товста підійде тільки для холодної пори року.

Комфорт та посадка. Білизна не повинна бути занадто тісною, а гумка тугою, бо це може визивати порушення кровообігу та різні хвороби статевих органів.

Вибрати білизну для підлітка найважче, бо дитина у віці 12-16 років вже не хоче носити занадто “дитячі речі”. Тому краще купувати ті моделі, які сподобаються підлітку. При цьому не варто обирати білизну, вироблену виключно з синтетики або мережива, особливо стрінги та танга, бо вони можуть визивати багато проблем з жіночим здоров’ям. 

Середня вартість якісної дитячої білизни

Варто сказати, що якісна, комфортна білизна, вироблена з натуральних тканин не може коштувати дешево. Найнижча ціна може бути встановлена на синтетичні вироби, які часто визивають алергію, висипання на шкірі, свербіж. Тому економити не варто, особливо на дитячому здоров’ї та комфорті. Зазвичай ціна на дитячі трусики становить приблизно 70-90 грн, а на колготи або кальсони для хлопчика – не менше 150 грн. Хоча багато залежить від фасону, тканини, присутності елементів декору, наприклад, мережива.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.