Новини

Повня у вересні 2021: дата, астропрогноз для знаків Зодіаку

З давніх-давен місяць вважался містичним небесним тілом, яке серйозно впливає на людей. Саме в періоди повного місяця і молодика загострюються хронічні захворювання, психологічні травми і емоції, які переважають над розумом.

Сьогодні ми розповімо, що буде відбуватися з людьми в період вересневого повного місяця і поділимося гороскопом для кожного зі знаків Зодіаку.

Коли повний місяць 2021 – дата і особливості події

Через кілька днів на небі зійде повний місяць. Станеться це 21 вересня о 02:55 за Києвом. Небесне світило в цьому місяці виявиться в сузір’ї Овна. Імпульсивний і ексцентричний знак Зодіаку може спровокувати вас на агресію, але не переживайте – вплив планети Марс допоможе обійти конфліктні ситуації і проявити витримку.

Що можна робити в повний місяць

Повний місяць в серпні спонукав людей на нові починання. У вересні астрологи рекомендують продовжувати цю тенденцію.

Три дні вересневого повного місяця будуть досить нейтральними, тому краще за все не затівати ніяких звершень, а спокійно продовжувати розпочате.

Цілком можливо, що в цей період у вас загостриться інтуїція, можуть з’явитися екстрасенсорні здібності. Прислухайтеся до своєї інтуїції і намагайтеся звертати увагу на знаки долі.

Чого не можна робити в повний місяць

Астрологи не рекомендують в період повного місяця давати гроші в борг і подорожувати. Намагайтеся не укладати важливі договори і не оформляти угоди. У цей день у вас можуть загостритися негативні емоції, тому великий ризик конфліктів з близькими. Постарайтеся мислити раціонально і тримати себе в руках.

Незважаючи на те, що зараз триває сезон заготовок, 21 вересня небажано робити консервацію на зиму. Якщо у вас запланована операція, краще перенести її на інший день.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.