Новини

«Відповідає моїй позиції»: ще один депутат Чернівецької райради підтримав «недовіру Осачуку»

У Чернівцях депутат районної ради від фракції “Батьківщина” Юрій Левчик звернувся до керівництва ради із проханням врахувати його голос на підтримку рішення щодо звернення до Чернівецько обласної ради з проханням висловити недовіру голові ОДА Сергію Осачуку.

Про це Левчик написав на своїй сторінці у Facebook.

“Щойно повернувся з закордонного відрядження і вирішив висловити свою позицію щодо питань порядку денного пленарного засідання VІІ сесії Чернівецької районної ради, які не були розглянуті на Колегії ради і це в першу чергу стосується “Звернення до обласної ради щодо розгляду питання про висловлення недовіри голові Чернівецької обласної державної адміністрації Сергієві Осачуку”. Рішення Ради повністю відповідає моїй позиції. Я голосую – ЗА! Ці неподобства треба припиняти якщо ми хочемо будувати європейську, демократичну країну!”, – повідомив Левчик.

Читайте також: Хто підтримав недовіру Осачуку: з’явилась “поіменка” голосування Чернівецької райради

Що відомо про висловлення недовіри голові ОДА

Чернівецька районна рада сьогодні 34-ма голосами депутатів ухвалила рішення про висловлення недовіри голові Чернівецької обласної державної адміністрації Сергію Осачуку.

У “будинку з левами” вирішили це рішення не коментувати.

У партії “Слуга народу” заявили, що не вбачають підстав для висловлення недовіри Осачуку та вимагають у своїх однопартійців пояснень, чому вони проголосували за це питання.

Політолог Ігор Гаврада у коментарі molbuk.ua розповів, що це рішення означає.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.