Новини

Обматюкала на все село: чоловік відсудив у односельчанки 4 тис грн за лайку

Мешканка села Синевир Закарпатської області поплатилася за те, що образила свого односельця.

Суд покарав її за публічну нецензурну лексику в бік чоловіка. Тепер “кривдниця” змушена заплатити 4 тисячі гривень штрафу судових зборів та відшкодування моральної шкоди чоловікові. Про це свідчить вирок Міжгірського районного суду.

Відзначається, що інцидент стався в травні цього року на одній з вулиць Синевира. Тоді за дрібне хуліганство суд оштрафував жінку на 51 гривню. Однак ображений чоловік на цьому не зупинився і попросив компенсувати ще й моральну шкоду в сумі 25 тисяч гривень.

“Чоловік вважає, що односельчанка завдала йому моральної шкоди, яка полягає в приниженні його честі і гідності. Жінка ображала його і лаяла в присутності жителів села Синевир. Цей інцидент за досить короткий проміжок часу став відомий чи не більшій частині сільських жителів. Позивач почав себе почувати неспокійно в психологічному відношенні, постійно нервує при виході зі свого будинку, відчуває дискомфорт у спілкуванні з сусідами, які при розмові згадують вищевказану подію”, – зазначено в тексті рішення суду.

У результаті суд зобов’язав жінку відшкодувати моральну шкоду в сумі 1 тис.однак за нею ще залишилися судові витрати в розмірі 3358 грн.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.