Новини

У театрі ляльок Чернівців покажуть онлайн-виставу про дорожні знаки

У Чернівецькому театрі ляльок у неділю, 28 лютого, мали відбутися одразу два покази вистави “Чарівна стежина”. Проте через карантин виставу “вживу” скасували. Натомість відбудеться її онлайн-трансляція.

Про це йдеться на сторінці театру ляльок у Facebok, пише molbuk.ua

“У зв’язку з посиленням карантинних обмежень вистави у цю неділю відміняються… Але ми не залишимо глядачів, тому приєднуйтесь до онлайн трансляції. Заходьте цієї неділі, о 12:00 на нашу Facebook сторінку”, – йдеться у повідомленні.

Казка – про пригоди двох кошенят у великому місті та добру жінку-полісменку. Це така собі весела мандрівка містом, під час якої кошенята допоможуть дітям вивчити правила дорожнього руху.

Зокрема, маленьких глядачів в інтерактивній формі навчатимуть, як себе поводити, коли загубилися в місті, до кого можна звернутися та що означають усі ці загадкові знаки на дорозі. Також полісменка розповість дітям про кольори світлофора: чому зелений – це доброзичливий колір, а червоний – ні.

“Завдяки інтерактивній грі діти стають наче співучасниками вистави. Це активує їхню увагу на вивченні правил”, – зазначає головна режисерка театру ляльок Наталія Марків.

Виставу зрозуміють навіть найменші глядачі. Бо ж молодшим розповідатимуть про кольори світлофора та елементарні правила безпеки, а старшим – про дорожні знаки.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.