Новини

Чоловік розбестив дитину, з якою познайомився на вулиці: що відомо

У Києві 32-річний чоловік поглумився над 12-річною дівчинкою, з якою познайомився на вулиці. Нападника затримали, тепер йому загрожує покарання одразу за двома статтями Кримінального кодексу України.

Про це повідомила поліція Києва.

Правоохоронці з’ясували, що він після вуличного знайомства з двома 12-річними дівчатами запропонував їм випити. Вони разом пішли до недобудови на проспекті Георгія Ґонгадзе (Подільський район, Виноградар), де тривалий час вживали спиртне.

Згодом одна з дівчат пішла, а друга стала жертвою наруги.

В поліцію про скоєне повідомила мати малолітньої дитини. Педофіла розшукали і затримали впродовж години за місцем його мешкання.

Ним виявився 32-річний киянин, який неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності.

Наразі йому пред’явлено звинувачення за ст. 156 Кримінального кодексу України – розбещення неповнолітніх, а також його можуть притягнути до відповідальності за ч. 2 ст. 304 ККУ, це – втягнення малолітніх у пияцтво. За скоєне йому загрожує до восьми років.

“Окрім цього, працівники сектору ювенальної превенції додатково проведуть перевірку відносно батьків малолітніх щодо неналежного виконання ними обов’язків по вихованню дітей”, – додали в поліції.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.