Новини

Не їжте цього разом: невдалі поєднання популярних продуктів

У кожного з нас є улюблена їжа на сніданок, обід і вечерю. Мало хто знає, але деякі продукти харчування не рекомендується поєднувати.

Невдала комбінація може спричинити неприємні відчуття та здуття живота. Які продукти харчування не слід вживати в один прийом їжі – розповіла фітнес-тренерка Марина Боржемська, пише 24 канал.

Які продукти не слід поєднувати

1. Картопля та м’ясо

За словами Марини Боржемської, ці продукти – найпопулярніша пара на українській кухні. Однак поєднувати ці продукти не рекомендується. Річ у тому, що картопля містить крохмаль, який “не дружить” з м’ясом. Такий прийом їжі може привести до здуття живота та дискомфорту.

Любиш смачно поїсти, але не знаєш, що приготувати? “Тая” зробила все за вас! Найсмачніші страви з макаронами та прості рецепти – ідеальне комбо для кожного.

2. Ананас і йогурт

Миска з йогуртом і тропічними фруктами здається хорошою ідеєю для сніданку. Але не всі знають, що поєднання ананаса з молочними продуктами серйозно шкодить організму. Цей фрукт містить бромелайн, ферментний комплекс, який у поєднанні з молочними продуктами може викликати інтоксикацію,
– пояснила фітнес-тренерка.

3. Вино і десерти, фрукти, сир

Якщо ви вирішили розслабитися і побалувати себе смаколиками, пам’ятайте: таке поєднання – погана ідея. Марина Боржемська уточнила, що вино стимулює вироблення інсуліну та сприяє прискоренню засвоюваності цукрів. Це може збільшити жирові відкладення на тілі. Чудовим доповненням до вина стане риба та овочі.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.