Новини

На Донбасі загинув український боєць

На Донбасі внаслідок обстрілів окупаційних військ загинув один український боєць, ще трьох поранено.

Про це повідомляється у ранковому зведенні прес-центру штабу операції Об’єднаних сил.

Зазначається, що станом на 7:00 зафіксовано два порушення режиму припинення вогню російсько-окупаційними військами: в районі Новогнатівки ворог застосував заборонені Мінськими домовленостями артилерійські системи калібру 122 мм, поблизу Золотого-4 окупанти вели вогонь по позиціях українських захисників з ручних протитанкових гранатометів, підствольних гранатометів та стрілецької зброї.

В результаті ворожого вогню один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав вогнепальне поранення, несумісне з життям, ще троє військовослужбовців дістали осколкові поранення.

Після надання першої медичної допомоги воїнів транспортували до лікувального закладу. Стан їхнього здоров’я – середньої тяжкості.
Минулої доби в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 8 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

На ворожі обстріли українські захисники відкривали вогонь у відповідь.

Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через українську сторону СЦКК.

Українські військові контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації, наголосили у штабі.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.