Новини

На Дністрі поблизу Буковини затримали двох осіб, які сітками наловили риби на понад 334 тис грн

Співробітники Чернівецького рибоохоронного патруля виявили двох осіб, які на Дністрі виловили сітками риби на суму понад 334 тисячі гривень.

Про це повідомляє прес-служба рибоохоронного патруля, пише molbuk.ua

Зазначається, що 10 вересня 2021 року під час рейду на Дністровському водосховищі Відділом оперативної роботи Держрибагентства викрито грубе порушення Правил любительського та спортивного рибальства України. Так в адміністративних межах села Гораївка, Кам’янець-Подільського району, Хмельницької області двоє громадян здійснювали вилов водних біоресурсів за допомогою заборонених знарядь – 8 сіток.

У результаті незаконних дій було виловлено близько 200 кг риби: лящ – 272 екз., плітка – 46 екз., судак – 13 екз., білизна – 4 екз., по 1 екз. сома, сазана, товстолоба, а також 23 екз. вирезуба причорноморського, який занесений до Червоної книги України.

Своїми діями порушники завдали збитки рибному господарству України на суму 334 724 грн.

На даних осіб складено протоколи за ч. 4 ст. 85 та ч. 2 ст. 90 КУпАП. За вказаним фактом працівниками Кам’янець – Подільського РУП ГУНП у Хмельницькій області розпочато досудове розслідування, передбачене ч. 1 ст. 249 Кримінального кодексу України.

Заборонені знаряддя лову, плав засоби, автомобіль та незаконно добуті водні біоресурси вилучено працівниками поліції у рамках кримінального провадження.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.