Новини

«Ісус-Plaza»: кияни шоковані новим житловим комплексом, де серед хмарочосів стоїть храм

Біля станції метро “Славутич” в столиці почали зводити величезний “багатофункціональний храмовий комплекс” висотою щонайменше 10 поверхів. Він охоплюватиме не тільки будівлю церкви, але й 176 апартаментів.

Судячи з паспорта об’єкта, в середині комплексу буде стояти храм, а оточувати його будуть високі будівлі. За даними журналістів “Наші гроші”, нерідко в Києві під виглядом багатофункціональних комплексів будують житлові, а квартири продають як апартаменти.

Зазначається, що дозвіл на будівництво комплексу, який займе місце посеред нового житлового комплексу, компанія “Столичний актив” отримала 31 серпня. Надали свою згоду на появу величезного храму з апартаментами працівники державної архітектурно-будівельної інспекції.

Згідно з даними Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва, храм хочуть звести в Дарницькому районі Києва за адресою вул. Зарічна, 45

Будівництво заплановане на ділянці площею 1,07 га, що знаходиться в зоні охоронюваного ландшафту. Цільове призначення землі – для будівництва, експлуатації та обслуговування храму Святого Євангелиста Іоана Богослова. І цей храм вже збудований.

Судячи з фотопроєкту, компанія “Статус Груп”, яка належить нардепу від “Слуги народу” Андрію Стріхарському, збирається зробити так, щоб посеред елітних багатоповерхівок з чималою вартістю квадратного метра з’явилася величезна церква.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.