Новини

У Чернівцях стартував фестиваль «Острів ЧЕ»: які заходи варто відвідати

У Чернівцях сьогодні о сьомій годині ранку стартував перший фестиваль “Острів ЧЕ”.

Які заходи цього фестивалю варто відвідати, читайте далі.

Вистава “Сутрєца”

Фестиваль розпочався у Центральному палаці культури із вистави “Сутрєца” від Інародного театру абсурду “Воробушек”.

Як повідомляють автори вистави, “Сутрєца” – це детективна історія з повноцінною драматургією, інтригою та інтерактивом з глядачами.

“Воробушку точно вдасться не тільки розбудити сонний острів, а й зацікавити, здивувати і розсмішити”, – повідомляють організатори вистави.

Дооовга імпровізація Воробушка

Подія відбудеться о 12.00 у дворику ратуші.

“Як навчитися імпровізувати так, щоб всі повірили – покаже Воробушек. В дворику ратуші з дванадцятої години Воробушек дасть майстер клас як імпровізувати та повноцінну “Довгу імпровізація Воробушка”, – повідомляють організатори фестивалю.

“Це не зовсім традиційна вистава, це реальна, жива імпровізація, коли на сцені вже і зараз, при тобі, генеруються жарти, сценки і історії”, – додали вони.

Червоне, чорне і знову червоне

О 18.00 у Музеї просто неба “Дикий театр” дасть виставу “Червоне, чорне і знову червоне”.

Як зазначають організатори фесту, це вистава, яка “шокує і водночас викликає культурний оргазм”.

Музична частина фестивалю

З 20.00 на Театральній площі Чернівців гостей “Острову ЧЕ” чекатимуть автобуси, які відвезуть на комплекс “Аква-плюс”, де і пройде музична частина фестивалю.

“Stelsi, El Кравчук, Курган і Агрегат, Хамерман Знищує Віруси, Мірослав Кувалдін та Інародний театр абсурду Воробушек відіграють так, що на цей концерт завітають не тільки мер острову ЧЕ, а й мер сусіднього міста маминої подруги (нехай це поки буде сюрпризом для вас)”, – повідомили організатори.

“Також для найбільш стійких буде запалювати музикант, якого знають не тільки на острові, а й на інших материках – t-Zhuk. Завжди грає виключно власні треки”, – йдеться в анонсі події.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.