Новини

Як доглядати за волоссям? Особливості при виборі та купівлі засобів для догляду*

Екологія, харчування і багато інших чинників можуть значно вплинути на якість не тільки нашого здоров’я, але і в зовнішності. Наприклад, волосся. Для того, щоб зберегти блиск і його здоров’я потрібно ретельно підбирати засоби для догляду та дотримуватися правил.

Особливості при виборі та купівлі засобів для догляду.

Природа нагородила нас особливостями. Волосся також відносяться до цього. З народження у нас всіх різний тип жирності волосся, тому виробники виготовляють засоби для догляду, щоб забезпечити кожного з них. Широкий вибір асортименту представлений на ринку для кожного охочого. Ви можете ознайомитися з товаром за посиланням https://ezebra.com.ua/. Всього лише одине натискання, яке допоможе вам бути здоровими не тільки всередині, а й зовні.

При виборі шампуню або будь-якого іншого продукту варто дивитися, для якого типу волосся він призначений.

Жирний. Для такого варіанту потрібно підібрати догляд, який дозволяє регулювати роботу ваших сальних залоз;

Сухий. Якщо ви будете застосовувати догляд для жирного волосся на сухе, ви можете зробити його тонким та ламким. Шампуні для такого типу мають в складі безліч вітамінів і масел, які допомагають утримати вологу всередині й зволожувати волосся;

Нормальні. Цей варіант найлегший і невибагливий до складу продукту. Зазвичай, шампуні для нормального волосся не перевантажені компонентами;

Пофарбовані. Звичайно ж, хочеться зберегти колір як можна довше. Зупиніть свій вибір на продуктах, які близькі вашій шкірі голови. Адже важливо зберегти здоров’я волосся і шкіри.

Як доглядати за волоссям?

Крім основного догляду, потрібен і додатковий. Все це робиться для того, щоб підтримувати стан і здоров’я вашого волосся і шкіри голови.

Кілька правил допоможуть впоратися вам з цим завданням:

1. Використовуйте маску або бальзам.

Крім того, в результаті процесу згладжування ви можете легко розчесати ваше волосся без зайвих “втрат”, такий догляд відновлює структуру і зміцнює волосся.

Найпоширеніші і якісні продукти:

FARMONA PROFESSIONAL TRYCHO TECHNOLOGY. Ця маска для волосся справжня знахідка. Її завдання це зміцнення, вироблення стійкості до ламкості, а також відновлення структури;

DR SANTE ALOE VERA. Бальзам, який допоможе відновити пошкоджене волосся і поборотися з посіченими кінчиками.

2. Не забувай про температуру води.
Для того, щоб не пошкодити структуру, мийте волосся водою в межах 36-37 градусів. Якщо є бажання, наприкінці миття можна полити волосся прохолодною водою.
3. Не приводьте до ладу мокре волосся.
Якщо ви не хочете поламати волосся і пошкодити його, варто трохи почекати й тільки після того, як воно буде сухим або вологим взяти в руки гребінець;
4. Стежте за харчуванням.
Від продуктів, якими ми харчуємося залежить робота всього нашого організму. Вітаміни є невід’ємною частиною життя людини, яка хоче бути здоровою. Слід додати у свій раціон вітамін D (він міститься в лососі), вітамін E і мідь (волоські горіхи).
Якісний гребінець — запорука здорового росту волосся.

Цей предмет здатний не тільки розплутувати або розгладжувати, а й масажувати шкіру голову, що допомагає стимулювати ріст волосся.
Власницям кучерявого волосся варто звернути увагу на гребінці, які мають зубчики різної довжини;

Для тонкого волосся варто використовувати тонкі гребінці;

Волосся, яке стає жирним біля коренів, варто укладати та доглядати за допомогою гребінця з натурального дерева.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.