Новини

Легендарна ABBA назвала дату виходу альбому і анонсувала концерти

Легендарна шведська поп-група ABBA вперше майже за 40 років випустила нову пісню. Сингл під назвою I Still Have Faith In You / Don’t Shut Me Down вже доступний на всіх цифрових платформах.

Він увійде в майбутній альбом квартету. Платівка Voyage з десятком нових пісень вийде 5 листопада, а за нею піде серія концертів, повідомляється в соцмережах колективу, пише УНІАН

Однак виступати за Агнету, Бйорна, Бенні і Фріду будуть їх цифрові аватари. Їх створенням займається створена Джорджем Лукасом для роботи на “Зоряними війнами” компанія Industrial Light & Magic. При цьому для перших шоу в Лондоні будують спеціальну ABBA Arena, оснащену всім необхідним, щоб якісно відтворити віртульні аватари. Супроводжувати концерт будуть 10 живих музикантів. Перше шоу призначено на 27 травня 2022 року, передає 112ua.tv.

Перший тизер альбому ABBA з’явився в серпні цього року, але тоді повідомлялося, що нових пісень буде п’ять.

Група ABBA

Шведський поп-квартет ABBA (Агнета Фельтског, Бьорн Ульвеус, Бенні Андерссон і Анні-Фрід Лінгстад) був утворений в 1972 році і проіснував 10 років. Музиканти перемогли на Євробаченні в 1974 році і записали велику кількість хітів, які зараз є класикою поп-музики. На основі цих пісень був створений мюзикл Mamma mia, який потім екранізували. Влітку 2018 року на екрани вийшла друга частина картини.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.