Новини

Зміна руху популярних тролейбусів у Чернівцях: в ЧТУ пояснили, чому обрали саме такі маршрути

У Чернівецькому тролейбусному управлінні пояснили, чому на період ремонтних робіт на вулиці Університетській для тролейбусних маршрутів №2 та №4 обрали нову схему курсування.

Про це йдеться у повідомленні на Facebook-сторінці ЧТУ, пише molbuk.ua

Зазначається, що на час ремонту, на найближчі два тижні фахівці ЧТУ розглядали варіанти зміни маршрутів тролейбусів №2 і №4.

“Спеціальною комісією, куди входили фахівці ЧТУ і департаменту транспорту та окремих питань комунального господарства, було затверджено саме такий тимчасовий рух. Тому що, ні за правилами дорожнього руху, на з а правилами експлуатації тролейбуса, неможливий розворот тролейбусів №2 та 4 ні на Центральній площі, ні на кільці вул. Сковороди- вул. Університетська. А тролейбуси з автономним ходом працюють на маршрутах 9 та 11”, – пояснили у ЧТУ.

Водночас чернівчан закликали не реагувати “на маніпулятивні коментарі і заголовки деяких видань”.

“Всю об’єктивну інформацію і фахові коментарі висвітлюємо на сторінці ЧТУ”, – йдеться у повідомленні.

Зміна руху популярних тролейбусів: що відомо

Раніше повідомлялося, що у зв’язку з проведенням ремонтних робіт в межах перехрестя вул. Б. Хмельницького та вул. Університетської, згідно розпорядження міського голови, транспортний рух тут перекриють з 4 до 13 вересня.

Через це тролейбуси з 3 вересня №2 курсуватимуть до центру Чернівців, а тролейбуси №4 курсуватимуть до музею народної архітектури та побуту (вул. Січових стрільців).

Тролейбуси №2 починають рух з кінцевої зупинки “Гравітон”. Далі за маршрутом їдуть до кінотеатру “Чернівці”. Звідти повертають на вулицю Степана Бандери. Потім доїжджатимуть до Соборної площі та повертатимуть на вулицю Героїв Майдану, після чого – їхатимуть до перехрестя проспекту Незалежності та вулиці Головної. Вулицею Головною тролейбуси рухатимуться до зупинки Гоголя (вона буде кінцевою). Відтак на Центральній площі повертатимуть на вул. Руську і далі за звичним маршрутом.

Тролейбуси №4 курсуватимуть за маршрутом “Гравітон – музей народної архітектури і побуту (вул. Січових стрільців)”. Далі тролейбуси не їхатимуть, а робитимуть кільце саме тут.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.