Новини

Відзавтра популярні маршрути тролейбусів у Чернівцях їздитимуть по-новому

У зв’язку з проведенням ремонтних робіт в межах перехрестя вул. Б. Хмельницького та вул. Університетської, згідно розпорядження міського голови, транспортний рух тут перекриють до 13 вересня.

Про це повідомляє пресслужба Чернівецького тролейбусного управління, пише molbuk.ua

Через це тролейбуси з 3 вересня №2 курсуватимуть до центру Чернівців, а тролейбуси №4 курсуватимуть до музею народної архітектури та побуту (вул. Січових стрільців).

Тролейбуси №2 починають рух з кінцевої зупинки “Гравітон”. Далі за маршрутом їдуть до кінотеатру “Чернівці”. Звідти повертають на вулицю Степана Бандери. Потім доїжджатимуть до Соборної площі та повертатимуть на вулицю Героїв Майдану, після чого – їхатимуть до перехрестя проспекту Незалежності та вулиці Головної. Вулицею Головною тролейбуси рухатимуться до зупинки Гоголя (вона буде кінцевою). Відтак на Центральній площі повертатимуть на вул. Руську і далі за звичним маршрутом.

Тролейбуси №4 курсуватимуть за маршрутом “Гравітон – музей народної архітектури і побуту (вул. Січових стрільців)”. Далі тролейбуси не їхатимуть, а робитимуть кільце саме тут.

Нагадаємо, що з 3-го по 13-е вересня в межах перехрестя вул. Б. Хмельницького – вул. Університетська буде повне перекриття руху транспортних засобів.

Рух обмежать на ділянці вул. Б. Хмельницького (від вул. Університетської до вул. Сімовича) та перехрестях вулиць: Університетська, Б. Хмельницького, Л. Українки, К. Томащука.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.