Новини

Прийнятні ціни на ювелірні вироби від «Онікс» – можливість зібрати ювелірну шкатулку. Що може входити в базову колекцію?*

Різноманітні ювелірні прикраси – важлива складова будь-якого образу. Вони підкреслюють смак, демонструють настрій, додають кольорів. Аксесуари мають багато завдань, тому про них потрібно потурбуватись заздалегідь. Мрія кожної модниці – зібрати універсальну колекцію, яка б підходила на всі випадки життя.

Зрозуміло, що ніхто не забороняє купувати прикраси для певного свята. Тим паче, що ціни на ювелірні вироби, в принципі, дозволяють це робити. Але зовсім не завадить знати про базові речі, що дозволять бездоганно виглядати, і “Онікс” про них нагадає.

На які аксесуари варто звернути увагу?

Сережки

Серед усього різноманіття зверніть увагу на пусети та моделі з англійською застібкою в класичному стилі. Якщо полюбляєте прикраси з камінцями, запам’ятайте декілька порад:
Розмір вставок повинен бути мінімальним. Це дозволить не порушувати правил дрес-коду.

Найкраще вибирати прозорі камінці. З різнобарвними потрібно бути обережнішими. Віддавайте перевагу відтінкам, які підкреслять колір очей. Підбирайте не занадто яскраві кольори.

Чітко подумайте з кількістю. Найкраще, щоб тут була одна вставка. Якщо їх буде кілька, то вони мають знаходитись поруч.

Віддавайте перевагу сережкам лаконічних форм, без зайвих елементів.

Ланцюжки

Це має бути срібна та золота річ, щоб можна було вдало поєднувати з різноманітними кулонами. Особливу увагу приділіть плетінню ланцюжка. Віддавайте перевагу класичним пропозиціям: “Якірне”, “Ромб”, “Нона”. Звісно, що на цьому список не закінчується. Плетіння має бути досить простим, щоб не відвертати увагу від кулона.

Каблучки
Мінімалістична прикраса сподобається кожній. Головні особливості оформлення: прості форми.

Каблучки з каменем теж можуть підходити в таких випадках. Тут може бути один невеликий центральний елемент або розсип дрібних вставок. Якщо подобається останній варіант, вибирайте прикрасу лише з одним різновидом каміння.

Прийнятною вважається набірна каблучка. Вона виглядає стильно та досить лаконічно.

Намисто
Перли стануть найкращим варіантом. З кольором намистин визначайтесь самі, хоча традиційними вважаються світлі.

А ще не забудьте визначитись з оформленням:
одна перлинка на нитці прекрасно доповнить буденний образ;

перлове намисто поєднується з різноманітними сукнями.

Браслет

Моделі ланцюжкового типу чи жорсткі, тонкі чи середньої ширини – все залежить від вподобань і особливостей зовнішності.

Що стосується оформлення прикраси, то вони можуть бути лаконічними, з камінцями чи підвісками. Якщо в декорі присутні різноманітні елементи, вони мають бути мінімальних розмірів.

Базовий ювелірний асортимент дозволить виглядати неперевершено. Вам потрібно підібрати прикраси, які будуть вдало поєднуватись між собою та допоможуть підкреслити бездоганний смак. З “Онікс” зможете завжди виглядати неперевершено.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.