Новини

У БДМУ пройшла посвята першокурсників – фото

У Буковинському державному медичному університеті пройшла урочиста церемонія Посвяти першокурсників у студенти. Цьогоріч на навчання до закладу освіти поступили більше 700 студентів.

Про це пише molbuk.ua

З початком важливого етапу у житті першокурсників привітав в.о. ректора БДМУ професор Віталій Максим’юк. До слів вітання долучилися представники обласної та міської влади.

Доцент Ніна Зорій, проректор з науково-педагогічної роботи та виховання презентувала студентам І курсу та їх батькам історію становлення БДМУ, досягнення та здобутки університету.

Першокурсники урочисто зачитали клятву студента та пообіцяли старанно вчитися і бути гідними звання “Студент БДМУ”.
Представники Студентської ради – Андрій Корняков (в.о. Голови ради), Роксолана Гушул, Ксенія Бранашко та Олександра Зварич привітали першокурсників та символічну вручили їм буклети “КРОКів” а також презентували “Цифровий путівник першокурсника БДМУ”, де зібрана вся необхідна інформація для новачків”. Мистецькі вітання презентували присутнім – учасники студій палацу “Академічний”.

Перед початком урочистостей першокурсників зустрічали тьютори – студенти старших курсів. Кожна група першого курсу має свого тьютора – студента старшого курсу, який дасть відповідь на численні питання першачка. Також Студентська рада БДМУ презентувала новачкам Цифровий путівник першокурсника, де згрупована вся необхідну інформацію для студента-початківця.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.