Новини

Скандал у школі на Буковині: вчительці не дозволили роздрукувати дидактичні матеріали для п’ятикласників на шкільному принтері

У Чернівецькій області виник скандал в одній зі шкіл Сторожинця, де вчительці з 34-річним стажем не дозволили роздрукувати дидактичні матеріали для п’ятикласників на шкільному принтері, придбаному за гроші громади.

Про цей інцидент повідомив у Facebook син вчительки, колишній голова Сторожинецької РДА Дмитро Балінов.

“Виникла маленька дилема: діткам треба роздатковий дидактичний матеріал про те, чому потрібно любити Україну. Яке ж шикарне співпадіння – для того, щоб роздрукувати такі матеріали, в школи Сторожинецької громади закупили на сотні тисяч гривень кольорові принтери і ламінувальні апарати. Для всіх вчителів”, – повідомив Балінов.

За словами мешканця Сторожинця, у школі не дозволили вчителям використовувати принтери й ламінувальні апарати, бо ці прилади начебто мають бути у використанні лише адміністрації школи. Саме тому, за словами Дмитра Балінова, його мати була змушена “бігати містом і для тридцяти п’ятикласників друкувати патріотичні зошити за власні гроші та переживати, щоб дітки то отримали до першого дзвоника”.

“Хлопці. Мені не шкода. Я заплачу з своєї кишені за ці зошити. Але я прийду особисто спитатися, а кому ж дозволено на тих принтерах/ламінаторах працювати і що саме потрібно там готувати. Може наведемо лад у делегуванні повноважень?”, – написав Дмитро Балінов.

Керівництво міста і школи цю ситуацію поки публічно не коментували.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.