Новини

Зеленський із дружиною прибули до США: подробиці візиту

Президент України Володимир Зеленський прибув з офіційним візитом до США. 1 вересня український лідер зустрінеться зі своїм американським колегою Джо Байденом. Президенти двох країн обговорять питання безпеки і стратегічного партнерства, а також підпишуть документи у сфері оборони.

“Прибули до Вашингтона на запрошення Джо Байдена. Попереду – обговорення важливих питань стратегічного партнерства України та США. Упевнений, наша зустріч буде змістовною”, – написав Зеленський минулої ночі на сторінці в Instagram.

Планується, що у Вашингтоні Зеленський перебуватиме два дні — 31 серпня і 1 вересня, потім відбудеться поїздка до Каліфорнії.

У Вашингтоні пройде зустріч президентів України і США в Білому домі, зустрічі з керівниками ключових для українсько-американських відносин міністерств, а також дві важливі публічні презентації від президента та першої леді для представників медіа, громадськості та інформаційно-аналітичних центрів.

Також заплановано відкриття Українського дому, а також відвідування знакових для відносин України і США місць Вашингтона. Програму візиту днями уточнювала Посол України в США Оксана Маркарова.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.