Новини

Найбільший український цирк «Олімп» – з 1 вересня у Чернівцях з новою програмою!!!*

А ви ще не були у цирку?
Якщо ви любите сміятися, співпереживати, захоплюватися і дивуватися, то новий атракціон київського цирку “Олімп” – це видовище для вас!

Не пропустіть найяскравішу подію цієї осені – найбільший український цирк “Олімп” завітає до Чернівців 1 вересня і покаже мешканцям міста приголомшливу програму, яка не залишить байдужим жодного глядача.

Подаруйте собі і своїм дітям чарівний світ казкових персонажів, супергероїв, акробатичних трюків, веселощів і розваг, які вирують на арені цирку.

Відвідини цирку “Олімп” запам’ятаються найяскравішими емоціями вашим діткам, які побачать не лише неймовірні трюки та складні номери, але й зустрінуть останнього ЖИВОГО ПІТЕКАНТРОПА на планеті та улюблених супергероїв, героїв мультфільмів і коміксів – ляльку LOL, трансформерів Бамблбі та Мегатрона, Спайдермена, Супермена та Капітан АМЕРИКА. А кумедний клоун подарує усім веселий настрій. Тут навіть важко усвідомити, де живі істоти, а де – образи, створені артистами.

Магічний сплав музики, іскрометного цирку, хореографії, казкового світу з перших хвилин занурюють вас в незвичайну атмосферу фантастичного світу. Світло прожекторів, захопливі трюки і спецефекти, яскраві костюми, нестримний сміх і веселощі – артисти цирку зроблять все, щоб шоу вийшло незабутнім.

Серед найцікавіших номерів:

– акробати на батуті
– повітряні гімнасти
– канатоходець
– запальний шоу-балет
– шоу мильних бульбашок
– акробатика на роликах
– видовищний номер “Колесо сміливості”.

Вистави триватимуть з 1 по 12 вересня, біля стадіону “Буковина” у м. Чернівцях.

Поспішайте! Лише у перший день – 1 вересня – усі квитки по 99 гривень!

Для дітей віком до 3-х років вхід безкоштовний!

Подаруйте собі яскраві спогади, а своїм дітям – незабутню зустріч зі справжнім цирковим мистецтвом!

Квитки можна придбати на Karabas.com.
Деталі за телефонами:
099 555 71 33
097 555 71 33

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.