Новини

«Сьогодні не стало того звичного парку»: на території біля флагштоку в Чернівцях зачистили дерева

У Чернівцях у парку “Жовтневий” поблизу місця, де встановили флагшток, територію зачистили від дерев.

Про це у Facebook повідомив чернівчанин Володимир Томчук.

Він опублікував відеозапис, знятий поблизу флагштока. Чоловіка неприємно вразило те, що зробили будівельники із парком “Жовтневий”.

“Сьогодні не стало того звичного парку, в якому я гуляв із собакою і дітками. Сьогодні вранці я помітив, що тут працював трактор. І зачистили парк, акації і різні дерева – все згорнули вниз. Так само, як ось там згорнули сміттєзвалище, щоб побудувати флагшток”, – сказав на відеозаписі чернівчанин.

“Можливо це чийсь план певного реконструювання, покращення цього парку. Але, наскільки мені відомо, будь-яка реконструкція чи генеральне будівництво передбачає генеральний план, з макетом і оглядом. Для винесення на обговорення громадськості, як це має бути. Схоже, що наша думка нікого не цікавить”, – зауважив чоловік.

Нагадаємо, на території довкола флагштока планують також облаштувати оглядовий майданчик. По завершенню всіх робіт об’єкт передадуть на баланс парку “Жовтневий”. На його встановлення виділили 10,7 млн грн. Пізніше Кабмін виділив ще 4,5 мільйонів гривень на облаштування флагштока.

Раніше перший заступник голови Чернівецької ОДА Богдан Ковалюк уникнув відповіді на запитання журналістки про надійність флагштока в Чернівцях, звинувативши її в “антиукраїнській позиції”.

Також колишній міський голова Чернівців, депутат Чернівецької міськради Олексій Каспрук розкритикував будівництво флагштока поблизу парку “Жовтневий”.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.