Новини

У Чернівцях відбудеться конгрес молодіжних організацій: програма заходів

З 23 по 28 серпня у Чернівцях відбудеться ІІІ Конгрес Світового Конгресу Українських Молодіжних Організацій (СКУМО) та Х Форум української молоді діаспори “Чернівці 2021” (ФУМД).

Ці заходи об’єднають авторитетних спікерів та молодь української діаспори з 12 країн світу, пише molbuk.ua.

У міжнародному Форумі української молоді діаспори візьмуть участь лідери українських молодіжних організацій діаспори, керівники діаспорних організацій, представники дипломатичних місій і виконавчої влади України, народні депутати, відомі культурні та громадські діячі.

Діаспоряни з різних куточків світу візьмуть участь у розширеному засіданні Президії СКУМО, а також навідаються до музею діаспори при Чернівецькому краєзнавчому музеї, щоб відзначити День Українського Прапора. Згодом будуть проведені зустрічі з керівництвом міста та області, офіційні заходи до 30-ї річниці Дня Незалежності, візит до музею імені Володимира Івасюка, екскурсія містом і поїздка до Хотинської фортеці.

25 серпня у Молодіжному центрі відбудеться Тренінг “Діаспора та Медіа: Інформаційна безпека завдяки кооперації”.

А ввечері усі зможуть повеселитися на запальній етно-вечірці за участю музиканта-віртуоза Максима Бережнюка і Лесі Воронюк, яка пройде у скверику Соборної площі Чернівців.

26 серпня з молодіжного нетворкінгу розпочнеться офіційна частина Форуму Української Молоді Діаспори “Чернівці 2021” та 3-го Конгресу СКУМО.

У цей день також пройдуть панельні дискусії, присвячені широкому колу актуальних питань: “Діаспора як бренд-амбасадори України у світі”, “Культурна дипломатія”, “Ed(you)cation” та “Роль молоді у формуванні державної політики”.
27 серпня гості матимуть можливість взяти участь у панельній дискусії на тему: “Роль молоді у формуванні державної політики”. Після цього відбудеться урочисте нагородження активних діячів СКУМО.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.